| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σε ολους, εχω ενα προβλημα. Θα προσπαθησω να ειμαι σαφης. Υπαρχει ενας πινακας μελων συλλογου, πίνακας συνδρομων στο συλλογο, και πινακας συνδρομων στο ταμειο αρωγης του συλλογου. Ειναι 2 ξεχωριστες συνδρομες που πληρωνονται ετησια. Θελω να φτιαξω ενα ερωτημα που να συνδυάζει πληροφοριες απο τα πεδια, ωστε να μπορω να βλεπω: Μελος (αριθμο αδειας) - ετος - συνδρομη συλλογου - συνδρομη ταμειου αρωγης. Δηλαδη πληροφοριες ανα έτος. Επισυνάπτω το αρχειο. Αν εχετε καποια αλλη προταση για το ζητουμενο παρακαλω να προτείνετε. Ευχαριστω!!! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, Δες το συνημμένο και τρέξε το ερώτημα qAll. Από τα γραφόμενα σου αυτό κατάλαβα ως ζητούμενο. Καλή συνέχεια. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστω παρα πολύ, ειναι τοσο πολυ κοντα σε αυτο που θελω που πιστευω πως τωρα ολα γινονται. Η μονη διαφορα ειναι πως θα ηθελα στην ιδια γραμμη του ετους (πχ 2016) οταν εχει και στις 2 στηλες δεδομενα (πληρωμεσ) να τις εμφανιζει σε μια γραμμη. Το αλλο μου προβλημα ειναι πως δεν καταλαβα καθολου τον τροπο ωστε να μπορω να το χρησιμοποιησω αναλογα στο μελλον. Τι πιστευεις πρεπει να μελετησω για να μπορω να κανω τετοια λυση σαν αυτη που προτεινεις; |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δημήτρη, Δες το ερώτημα qAll1. Αν θέλεις την άποψη μου σιγουρά το ψάξιμο και το διάβασμα κανένα δεν έβλαψε. Καλό θα ήταν, αν θέλεις να ασχοληθείς με τις Βάσεις Δεδομένων (πχ Access), να ξεκινήσεις από την αρχή. Υ.Γ Αυτό που έφτιαξα είναι δυο ερωτήματα. Πριν πας στα ερωτήματα καλό θα ήταν να δεις (μέσα από το forum) το πως δομείτε ένας πίνακας και τι χαρακτηρίστηκα πρέπει να έχει και το πως λειτουργεί μια βάση δεομένων (πίνακες – σχέσεις, ερωτήματα, φόρμες, εκτυπώσεις). |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη κ το παραδειγμα. Προσπαθω να χωριζω το προβλημα σε μικροτερα για να εχω επαρκεια να το αντιμετωπιζω. Πάλι ευχαριστω για το χρονο και την ευγενεια να ασχοληθεις
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Σύνθεση 2 πεδίων και κατανομή θέσεων | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 25-11-18 10:56 |
| [ Ερωτήματα ] Κριτήριο ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-15 13:24 |
| Σύνθεση Φίλτρα σε φόρμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-12-12 18:28 |
| Κριτήρια ερωτήματος . | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-11-11 13:24 |
| [ Ερωτήματα ] Συγχώνευση Ερωτήματος | ΠΑΝΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-11 09:42 |
Η ώρα είναι 17:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο