| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητοί φίλοι δούλευα εδώ και χρόνια στην access 2010 χθές εγκατέστησα την access 365 και δεν δουλεύουν οι μακροεντολές με ορισμού φίλτρου που είχα καθώς επίσης και δεν λειτουργεί καμία εντολή που είχα με την συνάρτηση iif Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα θα είμαι ευγνώμων ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Φίλε Τάσο, ποιά έκδοση του Office έχεις εγκαταστήσει: Την έκδοση 64 bit ή 32 bit ? Πριν, ποιά έκδοση έκδοση του Office είχες εγκαταστημένη ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrisp : 22-12-18 στις 18:04. |
|
| |||
| |||
|
Δημήτρη έχω εγκαταστήσει την 64 bit την ίδια είχα και πρίν |
|
| |||
| |||
|
Τάσο, Όταν εγκατέστησα την έκδοση 64 bit είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα! Την απεγκατέστησα και, στη συνέχεια, εγκατέστησα την 32 bit... Τα προβλήματα εξαλείφθηκαν τελείως! Δοκίμασε την 32 bit. Λειτουργεί εξίσου καλά με την 64 bit (ανεξαρτήτως αν τα Windows είναι 32 bit ή 64 bit) Δες και τις διαφορές:https://support.office.com/el-gr/art...B5%CE%B9%CF%82 Καλή συνέχεια... |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Δημήτρη τα δοκίμασα όλα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει και μου βγάζει πρόβλημα με OLE και ACTVE X ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σου και το χρόνο που μου αφιέρωσες |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Φίλε Τάσο, έχω μια ακόμη μιά πρόταση: Άνοιξε τη βάση σου με το Office που είχες πριν. Επέλεξε: Εργαλεία βάσης δεδομένων > Visual Basic > Tools > Referenses και στο παράθυρο που θα ανοίξει κοίταξε ποιά στοιχεία είναι επιλεγμένα. Κατόπιν, άνοιξε τη βάση σου με το Office 365 και ακολούθησε την ίδια διαδρομή και εξέτασε αν είναι επιλεγμένα (τσεκαρισμένα) τα ίδια στοιχεία. Αυτά που δεν είναι επιλεγμένα να τα επιλέξεις... Πιθανολογώ (είμαι σχεδόν βέβαιος) ότι κάτι λείπει... απο τη βιβλιοθήκη και γιαυτό σου δημιουργεί πρόβλημα OLE και ACTΙVEX. Δεν είμαι και ο πιο έμπειρος στο Forum για να σε βοηθήσω περισσότερο. Τα παραπάνω τα αντιμετώπισα σε παρόμοια κατάσταση με τη δική σου και επέλυσα το πρόβλημά μου! Ελπίζω να βοήθησα... |
|
| |||
| |||
|
Τελικά φίλε Δημήτρη το πρόβλημα ήταν κάτι που δεν περίμενα δηλαδή όλα είχαν δημιουργηθεί γιατί είχα εγκατεστημένα τα win 10 pro και μόλις έβαλα τα win 10 home όλα λύθηκαν ως δια μαγίας καλή χρονιά να έχουμε |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα κια Χρόνια Πολλά! Τάσο, χαίρομαι ιδιαίτερα που επίλυσες το πρόβλημά σου. Καλή Χρονιά σε όλους! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 10:18.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο