| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Δεν ξέρω αν βοηθήσει στο σφάλμα δίνει για τη συγκεκριμένη γραμμή type mismatch |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα. Ελένη, δες το επισυναπτόμενο αρχείο.Κάνε τις όποιες συγκρίσεις - διορθώσεις. Επανέρχεσαι αν χρειαστεί... Νίκος Δ. |
|
| |||
| |||
|
Φίλε μου Νίκο, μιλάμε για γενέθλια, αλλά έχουμε και τις ονομαστικές γιορτές. ΣΕ !!! εύχομαι να είσαι καλά και να συνεχίσεις να προσφέρεις στο φόρουμ. Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Ελένη με το αρχείο που ανέβασε ο Νίκος πιστεύω ότι θα εντοπίσεις το λάθος. Το πρόβλημα βρίσκεται στην πρόταση: strQuery = "SELECT * FROM TABLE WHERE Month([Γεννηση])=Month(Date())" Θα πρέπει να ελέγξεις προσεκτικά τις αντικαταστάσεις των TABLE και Γεννηση (είναι πεδίο ημερομηνίας) που έκανες , αν έγραψες σωστά τη συνάρτηση Month, που δίνει το μήνα μιας ημερομηνίας, τη συνάρτηση Date(), που δίνει την τρέχουσα ημερομηνία και τις παρενθέσεις. Φιλικά/Γιώργος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 07-12-10 στις 18:17. Αιτία: Διέγραψα δύο γραμμές στο τέλος, λόγω λάθους |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα Ελένη, Νίκο και Τόλη κοιτάζοντας τα θέματα του φόρουμ ξαναείδα τα μηνύματα τα σχετικά με τον προσδιορισμό των γενεθλίων. Φίλε Τόλη κατά τη γνώμη μου η λύση σου, την οποία την υιοθέτησα και την πρότεινα στην Ελένη, παρουσιάζει προβλήματα. Γενέθλια έχουμε κάθε χρόνο το μήνα και τη μέρα που ισούνται με τα αντίστοιχα της ημερομηνίας γέννησής μας. Η λύση που προτείναμε δίνει σωστά αποτελέσματα μόνο για μωρά Στη βάση δεδομένων που επισυνάπτω έκανα τη σχετική διόρθωση, για να γιορτάσουν γενέθλια και οι μεγαλύεροι και να μη τους αδικήσουμε :lolol:. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 07-12-10 στις 23:45. Αιτία: Αλλαγή συνημμένου |
|
| ||||
| ||||
|
Φιλε Γιωργο, Νομιζω οτι προτρεχεις λιγο. Ολοι και ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες σε αυτο το φορουμ. Πρεπει να δουμε τελικα τι ακριβως θελει να κανει η Ελενη και οχι να προτρεχουμε δινοντας λυσεις σε "ψευτο-εφαρμογες" που εχουμε φτιαξει "στο ποδι" και που δεν αφορουν κανεναν εκτος απο την Ελενη στην παρουσα φαση. Εν αναμονη λοιπον. Φιλικα.. ΥΓ. Και εαν θελει μονο υπενθυμισεις? Οπως λεει και το θρεντ...
__________________ http://www.facebook.com/home.php?ref...00000309992857 |
|
| |||
| |||
|
Καλό βράδυ σ’ όλους Στο προηγούμενο μήνυμά μου επισυνάπτεται ένα δείγμα ΒΔ με ένα ερώτημα, το οποίο προσδιορίζει αυτούς που έχουν γενέθλια την τρέχουσα ημερομηνία και τις επόμενες 10 μέρες. Στα κριτήρια του ερωτήματος, δεν έλαβα υπόψη μου την περίπτωση που η προσθήκη των 10 ημερών, στην τρέχουσα ημερομηνία, προκαλεί αλλαγή μήνα, γι’ αυτό και την τροποποίησα. Την τροποποιημένη ΒΔ, εκτός από αυτό το μήνυμα, την επισύναψα και στο προηγούμενο . Φιλικά/Γιώργος ΥΓ Το πρόβλημα αποδείχθηκε "ζόρικο" |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Η ώρα είναι 20:26.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο