| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Εχω δημιουργήσει μια φορμα για την εισαγωγη των δεδομένων κάποιου πίνακα. Επείδη όμως χρειάζομαι και μια υποφόρμα ώστε να βλέπω τον πίνακα για τα προηγούμενα αποτελέσματα, καθώς τελειώνω την εισαγωγή των δεδομένων μου μέσω της φόρμας, ο κέρσορας μεταβαίνει στον πίνακα. Δηλαδή δεν θέλω να επεργαζομαι κάτι από τον πίνακα, αλλά να μεταβαίνω σε νέα έγγραφη μολις συμπληρώνεται η κύρια φόρμα. Σας ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Θοδωρή μπορείς να δοκιμάσεις στην κεντρική φόρμα: Κώδικας: Private Sub Form_Current() Me.[η Δευτερεύουσα φόρμα σου].Enabled = False End Sub |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Υποφόρμες ] Ορισμός τιμής πεδίου υποφόρμας, βάσει τιμής άλλου πεδίου της υποφόρμας | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-07-18 19:55 |
| [ Φόρμες ] Κλείδωμα πεδίου κατά την εισαγωγή μιας εγγραφής | Ascinis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-04-18 09:38 |
| [ Υποφόρμες ] δημιουργία υποφόρμας | rmaria | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-05-14 19:25 |
| Δημιουργία υποφόρμας | Tasos | Access - Tips & Tricks | 0 | 04-03-10 19:52 |
| Αλλαγη υποφορμας | sakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 11-12-09 20:00 |
Η ώρα είναι 21:05.

Υβριδικός τρόπος