Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > συνδεση 2 υποφορμων σε μια φορμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 16-03-10, 13:17
Όνομα: Μαριος
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή συνδεση 2 υποφορμων σε μια φορμα

καλημερα εχω 1 κυρια φορμα frmip και μεσα σαυτην 2 ξεχωριστες υποφορμες που συνδεονται με την κεντρικη ( frmeei, frmtimologia)

τωρα οταν διαλεγω την προταση πχ 123 μου εμγανιζει στην 1 υποφορμα τα υπηρεσιακα σημειωματα που εχουν γινει .καθενα απο αυτα ομως εχει τα τιμολογια του.α αριθμος υπηρεσιακου βρησκεται και την 3 υποφορμα (frmtimologia)
θελω με το που επιλεγω πχ το υπ 23 να μου εμφανιζει τα τιμολογια...πως μπορω να καω αυτη την συνδεση??ουσιασιστικα ενα ειδος φιλτρου χρειαζομαι για την 2η υποφορμα...και για να κατανοησεται την δομη ακολουθει παραδειγμα

εχω την προταση 10.με το που την επιλεγω μου εμφανιζει τα υπηρεσιακα 132, 134 (μεχρι εδω οκ)
με το που επιλεξω το 132 θελω να μου εμφανιζει τα τιμολογια που αφορουν το υπ αυτο.εκει κολλαω...

δοκιμασα να το κανω καπως ετσι
Forms(frmeei).Controls(frmtimologia_Control).Form. Filter = "[id_eei] = " & Me.eei
Forms(frmeei).Controls(frmtimologia_Control).Form. FilterOn = True

αλλα τιποτα
ευχαριστω εκ των προτερων
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Σύνδεση αυτόματα! Γιώργος Χαμπίπης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-01-14 21:08
[Συναρτήσεις] Σύνδεση κελιών koumpana Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 19-05-12 09:21
Μεταφορά και σύνδεση από φόρμα σε φόρμα vaios84 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-02-12 22:29
Σύνδεση υποφόρμας με φόρμα pantpant Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 06-01-10 23:07
Σύνδεση πολλών πινάκων σε μια φόρμα gregory_m Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 01-12-09 20:47

Η ώρα είναι 09:44.