Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > συνδεση 2 υποφορμων σε μια φορμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-03-10, 10:47
Το avatar του χρήστη Tasos
Διαχειριστής
Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική

Προεπιλογή

Καλημέρα!
Παράθεση:
...τωρα αν βαλω μια 2η υποφορμα κατω απο το tbl activities πως θα μπορεσω να συνδεσω τις 2 υποφορμες μεταξυ τους?αν εχουν ενα κοινο κελι το εει το οποιο δεν ειναι πρωτευον κλειδι?
Ναι, θα συνδέσεις τις φόρμες με το εει.

Παράθεση:
...ουσιαστικα θελω να συνδεσω 2 child forms μεταξυ τους.με το main form (parent) ειναι ευκολο...το αλλο ομως γινεται?
Δε γνωρίζουμε τη δομή των πινάκων σου για να σου δώσουμε την κατάλληλη απάντηση.
Αν ανέβαζες ένα παράδειγμα θα μας βοηθούσες πολύ!

Τα λέμε φίλε μου

Τάσος
Παλιά 18-03-10, 11:02
Όνομα: Μαριος
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

καλημερα και ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις...δυστηχως δουλευω με access 2000 οποτε το "συνδεση πρωτευοντων πεδιων". δεν υπαρχει στις ιδιοτητες...φιλε τασο μου ειναι λιγο δυσκολο να την ανεβασω αφου ο server δεν το επιτρεπει και περιεχει στοιχεια δουλειας ( απορρρητα και καλα)...το να φτιαξω ενα παραδειγμα βασης μου ναι λιγο δυσκολο γιατι ο χρονος ( και οχι μονο )πιεζει..
ακολουθησα αλλη οδο.στην 1 υποφορμα την μετετρεψα σε συνεχεις φορμες και διπλα απο καθε εγγραφη εμφανιζεται ενα κουμπι που μου ανοιγει ( με κρητιρια που εβαλα )την φορμα που θελω ...οποτε τυπικα λυθηκε το προβλημα...τωρα η λση μεσα στα ματια μου θα ναι αλλα εχω κολλησει τωρα...sorry που μουν πιεστικος αλλα ελπιζω να με καταλαβαινετε :) ευχαριστω και παλι για την βοηθεια..

υγ: μην αγχωνεσται οταν χαλαρωσουν τα πραματα θα ξαναεπανελθω στο θεμα :)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-10, 13:01
Το avatar του χρήστη Tasos
Διαχειριστής
Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική

Προεπιλογή

Όχι φίλε μου! δεν αγχώνομαι ποτέ! Ιδιαίτερα στη δουλειά που κάνω ( MS-Office Dev...).

Το όπλο μου για την καταπολέμηση... ή καλύτερα πρόληψη του άγχους είναι η μεθοδικότητα.

Τα λέμε..

Τάσος
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Σύνδεση αυτόματα! Γιώργος Χαμπίπης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-01-14 21:08
[Συναρτήσεις] Σύνδεση κελιών koumpana Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 19-05-12 09:21
Μεταφορά και σύνδεση από φόρμα σε φόρμα vaios84 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-02-12 22:29
Σύνδεση υποφόρμας με φόρμα pantpant Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 06-01-10 23:07
Σύνδεση πολλών πινάκων σε μια φόρμα gregory_m Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 01-12-09 20:47

Η ώρα είναι 16:07.