Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Νίκο καλημέρα και πάλι, αυτό με δυσκολεύει λίγο, αλλά θα συνεχίσω την προσπάθεια. Ευχαριστώ και πάλι Πάνος |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα ! Πάνο, τοποθέτησα την συνάρτηση τουΤόλη. Δες την ! Φιλικά / Νίκος Δ. |
| |||
| |||
![]()
Χάρις σε μερικούς σκαπανείς που δουλεύουν με μεράκι, αγόγγυστα και χωρίς κανένα κέρδος για τους ίδιους, παρα μόνο την ικανοποίηση της προσφοράς, γινόμαστε και εμείς μάγκες στα κομπιούτερς. Νικόλα Σ' ευχαριστώ πολύ. ΥΓ. θα το δοκιμάσω μετά τον ύπνο των μικρών |
| |||
| |||
![]()
Νίκο καλησπέρα. Δουλεύει μια χαρά αυτό που έστειλες. Με τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός, μήπως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι στην περίπτωση που στην [κατηγορία] μερικές φορές συναντούμε έναν (1) χαρακτήρα και μάλιστα χωρίς (/) (πχ. Γ ή Δ). Ο κώδικας που μου έστειλες δουλεύει μόνο με την (/) και έτσι δεν μου επιστρέφει τον μονό χαρακτήρα. (πχ. επιστρέφει από το ΑΒΓ/2 το ΑΒΓ, αλλά δεν μου επιστρέφει το Γ από το Γ. ΥΓ. Από δικό μου λάθος δεν είχα θέσει αυτή την παράμετρο (1 χαρακτήρας χωρίς (/) ) στην προηγούμενη μου αναφορά. Σ' ευχαριστώ πολύ Πάνος |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα ! Αγαπητέ Πάνο έχει ρυθμιστεί και το ζήτημα που έθεσες με το τελευταίο σου post. Νάχεις μια καλή μέρα Φιλικά / Νίκος Δ. |
| |||
| |||
![]()
Νικόλα με έκανες μάγκα, Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Καλή σου ημέρα. Φιλικά Πάνος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Χαρακτήρες σε συναρτήσεις | gianast | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-10-13 09:09 |
[Γενικά] Αντιμετάθεση Πίνακα με Διατήρηση τύπων | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-07-13 10:45 |
[Συναρτήσεις] Συναρτησεις IF & AND | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-11-10 10:16 |
Μη εμφάνιση αποτελέσματος τύπων σε πίνακες | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 29-05-10 09:54 |
Η ώρα είναι 17:01.