| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, μετά απο πολύ καιρό σε όλους τους φίκους. Στη βάση που ανεβάζω έχω μια φόρμα με 3 σύνθετα πλαίσια που φιλτράρω το έτος, την τάξη με νήπια προνήπια, και 3ο φίλτρο θέλω να φιλτράρω τα Αγόρια - κορίτσια. Έχω μπερδευτεί με τα φίλτρα.Γνωρίζει κάποιος φίλος πως πρέπει να κάνω το φίλτρο ώστε να φιλτράρω και Αγόρι-Κορίτσι; Αλέξανδρος |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αλέξανδρε. Η φόρμα1 του συνημμένου βασισμένη στην πρόταση του φίλου Γιώργου Καπετανόπουλου στο παρακάτω θέμα http://www.ms-office.gr/forum/access...a-plaisia.html |
|
| |||
| |||
|
Νάσαι καλά φίλε Νάσο.!!Σε ευχαριστώ πολύ!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-07-16 11:52 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο Πλαίσιο | nodirem | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-12 09:33 |
| Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο | dimmag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-05-11 17:22 |
| Φίλτρο σε ...σύνθετο πλαίσιο! | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-05-09 19:36 |
Η ώρα είναι 22:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο