| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. θα ήθελα την βοήθεια σας, γιατί παρόλο που έχω ψάξει αρκετά στο forum, δεν μπορώ να βρω λύση στο πρόβλημα μου. Έχω δημιουργήσει στην δουλειά μου μια βάση δεδομένων με το όνομα ImportData. Ο σκοπό της είναι να τραβάω δεδομένα από ένα αρχείο .txt, που παίρνω από την Xvan πώληση. Με Vba Code δημιουργώ περίπου 11 πίνακες και 8 ερωτήματα, γιατί χρειάζεται να κάνω διάφορους διαχωρισμούς δεδομένων, και όλα αυτά για το ένα αρχείο, υπάρχουν 9 αρχεία. ![]() Η δομή είναι η εξής: Σύνδεση με το εξωτερικό αρχείο, Δημιουργία πινάκων, Δημιουργία ερωτημάτων, (ενημέρωσης, προσάρτησης, διαγραφής), Παραλαβή από το εμπορικό πρόγραμμα, (Erp). Μέχρι εδώ όλα δουλεύουν όπως τα θέλω. Εδώ τώρα έχω τα εξής προβλήματα: Α) θέλω να σβήνω πρώτα τα ερωτήματα, (με κώδικα πάντα), αφού πρώτα τσεκάρει ο κώδικας ότι υπάρχουν, (γιατί υπάρχει η περίπτωση να έχει σβηστεί). Β) Μετά θέλω να σβήνω τους πίνακες, (με κώδικα πάντα), αφού πρώτα τσεκάρει ο κώδικας ότι υπάρχουν, (γιατί υπάρχει η περίπτωση να έχει σβηστεί).΄ Με αυτό τον τρόπο καθαρίζει η βάση από πίνακες και ερωτήματα που δεν χρειάζονται. Έχω δοκιμάσει με διάφορους τρόπους να σβήσω πίνακες και ερωτήματα, αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί όταν δεν βρει το ερώτημα ή τον πίνακα, "κρεμάει" ο κώδικας. Δηλαδή δεν ξέρω να γράψω με κώδικα πως θα "δει" η vba αν υπάρχει ο πίνακας ή το ερώτημα, για να προχωρήσει στην διαγραφή του αλλιώς να προχωρήσει παρακάτω. Σας ευχαριστώ. Φιλικά Αναστάσιος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Διαγραφή εγγραφών πίνακα υπό όρους | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-11-16 13:58 |
| Αυτόματη διαγραφή εγγραφών Πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-04-15 23:50 |
| [VBA] Αναζήτηση - Εκτέλεση - Διαγραφή αρχείων στην Excel | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 25-10-12 16:10 |
| Διαγραφή Δεδομένων από Πινάκα | synti | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-04-11 23:58 |
| Δημιουργία και Διαγραφή Πίνακα... | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 15-02-10 06:02 |
Η ώρα είναι 21:16.

Θεματικός Τρόπος