| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλησπέρα και πάλι το πρόβλημά μου το έλυσα λίγο ανορθόδοξα, αλλά τα κατάφερα από το ερώτημα που θα δημιουργούταν η έκθεση "καρτέλα" δημιούργησα πίνακα και η έκθεση τρέχει από τον πίνακα, οπότε δεν βλέπει όρο group by και μου επιτρέπει να προσθέσω πλαίσιο με πράξη. έτσι κατάφερα να προσθέσω και το εκ μεταφοράς και η καρτέλα μου έχει την μορφή που πρέπει να έχουν οι σωστές λογιστικές καρτέλες. ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν να διαβάσουν τα ερωτήματά μου. μακάρι να είχα τις απαραίτητες γνώσεις να βοηθήσω κι εγώ μέλη της κοινότητας! καλή συνέχεια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Group και Συγχώνευση πολλών γραμμών ενός πίνακα σε μια γραμμή ανά περίπτωση ομάδος. | louk14 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-09-13 18:46 |
| [Γενικά] Προσθήκη νέας τιμής σε group ενός pivot | gpapay | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-02-13 14:06 |
| [ Ερωτήματα ] Group by | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-06-12 13:59 |
| Έκθεση! Και πρόβλημα με μήνυμα (GROUP BY) | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-07-11 17:48 |
| Προβλημα με ομαδοποιηση (group by) | theoma4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-07-10 07:42 |
Η ώρα είναι 18:46.

Θεματικός Τρόπος