| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Τώρα είδα και το ολογράφως. Να ΄σαι καλά βρε Τάσο. Είναι φοβερο. Ευχαριστώ και όλους όσους προσπάθησαν. Να ΄στε καλά Μάρω |
|
| |||
| |||
|
Τάσο σόρρυ αλλά από το αρχείο που μου έστειλες για το ολογράφως δεν μπορώ να αποδεσμέυσω να μου το αποτυπώνει μόνο με την εξής μορφή: Εντεκα Χιλιάδες Τριακόσια Ευρώ και Δέκα Λεπτά, Μήπως έχεις διαθέσιμο κάποιο άλλο αρχείο? Ευχαριστώ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα Μάρω! Μάλλον δεν κατέβασες την ανανεωμένη έκδοση του αρχείου. ![]() Δες το ξανά και επίσης δες τις σχετικές οδηγίες που έχω προσθέσει στο μήνυμα. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Γειάς σας, πρώτη φορα γραφω στo Forum. Ασχολήθηκα με την Access αρκετά χρόνια πριν 15 και βάλε τα πράτησα και τώρα ξανάρχισα. Και ψάχνω να φρεσκάρω ότι μπορώ. Μια παρατήρηση για τις διαφορές ημερομηνιών. Είμαι εκαπιδευτικός και φέτος ασχολήθηκα με τις μισθοδοσίες. Νομίζω για υπολογισμό μισθών καλύτερα είναι ο πρώτος και τελευταίος μήνας να υπολογίζεται σε μέρες και μόνο οι ολόκληροι μήνες ακέραιοι. Παράδειγμα ένας αναπληρωτής προσλήφθηκε 27/10/2009 άρα στον Οκτώβριο έχει 1/11/2009 (πρώτη του επόμενου μήνα)-27/10/2009=5 μέρες. (27-28-29-30-31=5 μέρες στον οκτώβριο λογίζονται όλες εργάσιμες ενώ ο ολόκληρος μήνας 30 μέρες) αν η σύμβαση λήγει 30/6/2010 έχει 30/6/2010-1/11/2009=8 μήνες Σύνολο 8 μήνες και 5 μέρες μισθοδοσίας. και όχι 8 μήνες και 3 μέρες Όμοια 27/2/2010 με 30/6/2010 είναι 8 μήνες και 2 μέρες μισθοδοσίας. και όχι 8 μήνες και 3 μέρες Ευχαριστώ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-10-16 17:58 |
| Μετατροπή ποσού ολογραφώς | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-07-15 23:28 |
| ΠΟΣΟ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-07-10 09:02 |
Η ώρα είναι 10:25.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο