| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, Εχω εναν πίνακα με τα παρακάτω πεδία, [SKU] , [onoma] , [temaxia] . Έτσι έχουμε τις παρακάτω εγγραφές (π.χ.) 1510 , ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ , 3 1952 , ΟΜΠΡΕΛΑ . 1 Παράλληλα έχω δημιουργήσει και μια έκθεση ( ετικέτες), οπου έχω σετάρει την ετικέτα μου και το στέλνω για εκτύπωση έναν ZEBRA PRINTER . Μέχρι εδώ δουλεύουν όλα μια χαρά! , αυτό που θέλω είναι όταν εκτυπώνω την έκθεση, να μου εκτυπώνει τόσες ετικέτες όσες αναγράφει το πεδίο [temaxia] δλδ στο παράδειγμα μας,,, να μου εκτυπώσει την εγγραφή 1510 , ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ 3 φορές και την εγγραφή 1952 , ΟΜΠΡΕΛΑ 1 φορα και έτσι ο zebra να βγάλει 4 ετικέτες.... Εχετε καμία ιδέα πως μπορεί να γίνει? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αντιγραφή της τιμής πεδίου | Ηλίας Σκα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 15-12-20 15:54 |
| Διαίρεση τιμής ενός πεδίου | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-13 16:25 |
| [VBA] Εμφάνιση κρυφού φύλλου βάση συγκεκριμένης τιμής | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-09-12 20:33 |
| [VBA] Εκχώρηση τιμής πεδίου φόρμας στο φύλλο | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-04-12 13:09 |
Η ώρα είναι 02:20.

Θεματικός Τρόπος