| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλο το forum. Στο κουμπί μίας φόρμας έχω το εξής κώδικά Private Sub Εντολή0_Click() Dim Apath As String Apath = "C:\Windows\system32\osk.exe" FollowHyperlink Apath End Sub Μου βγαίνει το μήνυμα στο συνημμένο Μπορεί να παρακάμπτω το μήνυμα ; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Κώστα θα πρότεινα αντί της εντολής: FollowHyperlink Apath να δοκιμάσεις την: Shell Apath, vbNormalFocus. Ίσως σου λύση το πρόβλημα. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο ευχαριστώ δεν κατάφερα να συντάξω τη Shell Apath, vbNormalFocus.Μετά από έρευνα βρήκα μια άλλη και αντί Osk.exe την tabtip.exe ShellExecute 0, vbNullString, "tabtip.exe", vbNullString, "C:\", 1 |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Κώστα το αρχικό μήνυμά σου περιέχει τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub Εντολή0_Click()
Dim Apath As String
Apath = "C:\Windows\system32\osk.exe"
FollowHyperlink Apath
End Sub
Επειδή το μήνυμα το εμφανίζει η μέθοδος FollowHyperlink, σκέφτηκα ότι, αν ανοίξεις το αρχείο osk.exe με την εντολή Shell, δηλαδή αν χρησιμοποιήσεις τον κώδικα: Κώδικας: Private Sub Εντολή0_Click()
Dim Apath As String
Apath = "C:\Windows\system32\osk.exe"
Shell Apath, vbNormalFocus
End Sub
Τρέξε τον παραπάνω κώδικα, ίσως σου λύσει το πρόβλημα (εξαφάνιση μηνύματος). Δεν έχω ασχοληθεί με τα προγράμματα osk.exe και TabTip.exe. Συνεπώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο δυστυχώς χτυπάει ο κώδικας Shell Apath, vbNormalFocus
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] msgBox Μήνυμα | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-02-14 22:00 |
| [VBA] Αυτόματο μήνυμα | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-04-12 13:21 |
| Μήνυμα Λάθους. | foxone | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-11 20:01 |
Η ώρα είναι 03:19.

Υβριδικός τρόπος