![]() |
μήνυμα επιβλαβή για το PC 2 Συνημμένο(α) Γεια σε όλο το forum. Στο κουμπί μίας φόρμας έχω το εξής κώδικά Private Sub Εντολή0_Click() Dim Apath As String Apath = "C:\Windows\system32\osk.exe" FollowHyperlink Apath End Sub Μου βγαίνει το μήνυμα στο συνημμένο Μπορεί να παρακάμπτω το μήνυμα ; Ευχαριστώ |
Καλημέρα Κώστα θα πρότεινα αντί της εντολής: FollowHyperlink Apath να δοκιμάσεις την: Shell Apath, vbNormalFocus. Ίσως σου λύση το πρόβλημα. |
1 Συνημμένο(α) Γιώργο ευχαριστώ δεν κατάφερα να συντάξω τη Shell Apath, vbNormalFocus.Μετά από έρευνα βρήκα μια άλλη και αντί Osk.exe την tabtip.exe ShellExecute 0, vbNullString, "tabtip.exe", vbNullString, "C:\", 1 |
Καλημέρα Κώστα το αρχικό μήνυμά σου περιέχει τον παρακάτω κώδικα: Κώδικας: Private Sub Εντολή0_Click()Επειδή το μήνυμα το εμφανίζει η μέθοδος FollowHyperlink, σκέφτηκα ότι, αν ανοίξεις το αρχείο osk.exe με την εντολή Shell, δηλαδή αν χρησιμοποιήσεις τον κώδικα: Κώδικας: Private Sub Εντολή0_Click()Τρέξε τον παραπάνω κώδικα, ίσως σου λύσει το πρόβλημα (εξαφάνιση μηνύματος). Δεν έχω ασχοληθεί με τα προγράμματα osk.exe και TabTip.exe. Συνεπώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω |
Γιώργο δυστυχώς χτυπάει ο κώδικας Shell Apath, vbNormalFocus |
| Η ώρα είναι 04:31. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.