Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Εμφάνιση – απόκρυψη πλαισίων σε έκθεση

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 27-11-17, 11:14
Το avatar του χρήστη dimnot
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Question Εμφάνιση – απόκρυψη πλαισίων σε έκθεση

Χαιρετίζοντας όλους και όλες στο φόρουμ … έρχομαι μετά από πολύ καιρό σας ζητώντας τη βοήθειά σας .... καθόσον αν θέλει κάτι να σε παιδέψει .... θα σε παιδέψει ότι και να κάνεις .
Έχω μια βάση που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό στη δουλειά μου στην οποία τελευταία έπρεπε να προσθέσω κάποια πεδία στα οποία καταγράφω Ε-παράβολα (συνήθως ένα ή δύο ανά εγγραφή).
Για το λόγο αυτό στη βασική φόρμα πρόσθεσα δύο πλαίσια κειμένου το καθένα από τα οποία ακολουθείται από ένα πλαίσιο ελέγχου (0 ή -1), και οι τιμές των οποίων αποθηκεύονται σε στήλες του κεντρικού πίνακα (MAIN) της βάσης.
Στη συνέχεια έφτιαξα ένα ερώτημα με πολλά πεδία και από το οποίο μέσω μιας έκθεσης μπορώ να παρακολουθώ μεταξύ άλλων και την πορεία τους και συγκεκριμένα ποιο έχει δεσμευτεί και ποιο όχι. (οι τιμές είναι 0 για δεσμευμένο και -1 για μη δεσμευμένο)
Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι όταν ζητώ να εμφανίσω τα παράβολα στην έκθεση, να μην εμφανίζονται και τα δύο που πιθανώς υπάρχουν αλλά μόνο αυτό που έχει τιμή (-1).
Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό είναι κάτι απλό στην πράξη, κάτι στο οποίο δεν πάει το μυαλό μου. Φαίνεται ότι μετά από τόσο καιρό «απραξίας» σκουριάσανε και οι λίγες γνώσεις που είχα …. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ..!!!
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg test.jpg (5,4 KB, 16 εμφανίσεις)
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: mdb EparavDB.mdb (352,0 KB, 6 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Εμφάνιση - Απόκρυψη στοιχείων σε έκθεση pctechdr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 17-06-15 22:38
[ Υποφόρμες ] Απόκρυψη / Εμφάνιση περιεχομένου marpapa Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 08-01-13 22:29
[ Φόρμες ] Εμφάνιση-Αποκρυψη gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 15-10-12 08:17
[ Εκθέσεις ] Εμφάνιση πλαισίων σε έκθεση gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 29-09-11 12:16
[ Εκθέσεις ] Απόκρυψη εγγραφής σε έκθεση με τιμή πεδίου 0 vaspipidis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 08-07-11 15:30

Η ώρα είναι 10:08.