| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Χαιρετίζοντας όλους και όλες στο φόρουμ … έρχομαι μετά από πολύ καιρό σας ζητώντας τη βοήθειά σας .... καθόσον αν θέλει κάτι να σε παιδέψει .... θα σε παιδέψει ότι και να κάνεις . Έχω μια βάση που χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό στη δουλειά μου στην οποία τελευταία έπρεπε να προσθέσω κάποια πεδία στα οποία καταγράφω Ε-παράβολα (συνήθως ένα ή δύο ανά εγγραφή). Για το λόγο αυτό στη βασική φόρμα πρόσθεσα δύο πλαίσια κειμένου το καθένα από τα οποία ακολουθείται από ένα πλαίσιο ελέγχου (0 ή -1), και οι τιμές των οποίων αποθηκεύονται σε στήλες του κεντρικού πίνακα (MAIN) της βάσης. Στη συνέχεια έφτιαξα ένα ερώτημα με πολλά πεδία και από το οποίο μέσω μιας έκθεσης μπορώ να παρακολουθώ μεταξύ άλλων και την πορεία τους και συγκεκριμένα ποιο έχει δεσμευτεί και ποιο όχι. (οι τιμές είναι 0 για δεσμευμένο και -1 για μη δεσμευμένο) Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι όταν ζητώ να εμφανίσω τα παράβολα στην έκθεση, να μην εμφανίζονται και τα δύο που πιθανώς υπάρχουν αλλά μόνο αυτό που έχει τιμή (-1). Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό είναι κάτι απλό στην πράξη, κάτι στο οποίο δεν πάει το μυαλό μου. Φαίνεται ότι μετά από τόσο καιρό «απραξίας» σκουριάσανε και οι λίγες γνώσεις που είχα …. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ..!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εμφάνιση - Απόκρυψη στοιχείων σε έκθεση | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-06-15 22:38 |
| [ Υποφόρμες ] Απόκρυψη / Εμφάνιση περιεχομένου | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-01-13 22:29 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση-Αποκρυψη | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-10-12 08:17 |
| [ Εκθέσεις ] Εμφάνιση πλαισίων σε έκθεση | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-09-11 12:16 |
| [ Εκθέσεις ] Απόκρυψη εγγραφής σε έκθεση με τιμή πεδίου 0 | vaspipidis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-07-11 15:30 |
Η ώρα είναι 10:08.

Θεματικός Τρόπος