Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα! Θέλω την βοήθεια σας σε κάτι... εχω έναν πίνακα tblblock ο οποίος εχει ένα πεδίο υπερσυνδεση με ονομα "sinimmeno" στο οποίο βάζω για κάθε εγγραφή χειροκίνητα(δεξί κλικ -> επεξεργασία υπερσυνδεσης ->αναζήτηση στον φάκελο Και διπλό κλικ στην φωτο) την διαδρομή ώστε να το συνδέσω με μια φωτογραφία, και ένα πεδίο A/A το οποίο είναι ο αύξοντας αριθμός της κάθε εγγραφής. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε έναν φάκελο "φωτογραφιες"στον c του υπολογιστή μου έχοντας ως όνομα τον αύξοντα αριθμό της κάθε εγγραφής στην οποία αντιστοιχούν. θέλω αν γίνετε να βάλω ένα κουμπί-εντολή στην φόρμα μου ώστε όταν το πατάω να κάνει μόνο του αναζήτηση στη συγκεκριμένη διαδρομή που θα του έχω ορίσει( δηλαδή εν προκειμένω στο "φωτογραφίες") και να καταχωρει την διαδρομή αυτόματα στο πεδίο sinimmeno. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-05-17 22:28 |
Εκτύπωση φωτογραφίας σε έκθεση | dimnot | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-05-16 19:43 |
[ Φόρμες ] Αυτόματη εύρεση ή απόδοση νέου ID | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 15-08-14 09:06 |
[Excel07] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-12-13 12:38 |
Ανέβασμα φωτογραφίας | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-10-10 16:08 |
Η ώρα είναι 03:12.