| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Έχω μία φόρμα που ως πρώτη στήλη ένα πεδίο που τραβάει τιμή από το πεδίο Επώνυμο ενός πίνακα και οι διπλανές στήλες είναι σύνθετα πλαίσια από τα οποία ο χρήστης επιλέγει μία τιμή. Έχω ορίσει την φόρμα ως συνεχή. Κατά συνέπεια, παίρνω μία λίστα με όλα τα επώνυμα και δίπλα στο καθένα επιλέγω κάτι σε κάθε σύνθετο πλαίσιο. Έφτιαξα ένα κουμπί, με το οποίο θέλω να "καθαρίζω" τις τιμές που επιλέχθηκαν σε όλα τα σύνθετα πλαίσια. Επόμενως στο on click event βάζω κώδικα του τύπου Me.combobox_name.Value = "" για όλα τα σύνθετα πλαίσια, αλλά δεν πιάνει. Συνήθως μου διαγράφει μόνο την πρώτη σειρά, και καμιά φορά κολλάει και μου διαγράφει μόνο την τελευταία επιλογή που έκανα σε ένα σύνθετο πλαίσιο. Γενικότερα πως μπορώ να καθαρίσω το περιεχόμενο σύνθετων πλαισίων που επαναλαμβάνονται σε μία συνεχή φόρμα? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| List Box σε συνεχή φόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 14:21 |
| [ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα | wanaka | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-12 19:15 |
| Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-10-11 03:00 |
| Δευτερεύουσα φόρμα σε συνεχή | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-04-10 07:49 |
| Εκτύπωση σε συνεχή φόρμα | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 07:46 |
Η ώρα είναι 22:06.

Θεματικός Τρόπος