Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στο forum, Έχω δημιουργησει μία φόρμα που αντλεί δεδομενα από δύο πίνακες που η μεταξύ τους σχέση είναι ένα προς πολλά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με αύτο το μνμ σφάλματος που μου εμφανίζει στην δευτερεύουσα φόρμα ( #Μέγεθος! ). Όταν πατάω πάνω για να σβήσω το μνμ και να πληκτρολογήσω δεδομένα στο πεδίο , μου εμφανίζει το εξής μνμ ( out of string space ). Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα. Ανέβασε μια μικρογραφία της δουλειάς σου για να δούμε τι συμβαίνει. Με εκτίμηση / Νίκος Υστερολόγιο : το μνμ τι θα πεί ; |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Τελικά το μνμ ( out of string space ) είχε να κάνει με την εικονικη μνήμη του Η/Υ στον οποίο το δούλευα. Με εκτιμηση Δημήτρης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Διόρθωση σφάλματος #Δ/Υ | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-05-17 21:36 |
[Excel07] Εύρεση σφάλματος σε φορμουλα. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-09-15 12:26 |
Μέγεθος φόρμας σε συνάρτηση με το μέγεθος της οθώνης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-02-15 18:49 |
Απαλοιφή σφάλματος ερωτήματος ενημέρωσης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-12-13 18:00 |
Μήνυμα σφάλματος κατά την εκκίνηση της Access | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-11 00:24 |
Η ώρα είναι 06:42.