| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο καλησπέρα, Επισυνάπτω εκ νέου το αρχείο με κάποιες διορθώσεις. Σχετικά με τα ερωτήματά σου : «Εννοείς στην προέλευση εγραφών της φόρμας….» Ναι αυτό εννοώ. Προσθέτεις τον τύπο στο ερώτημα της φόρμας. Ο τύπος πλέον έχει διορθωθεί και ο νέος είναι : Lock_Time: IIf([EndTime] Is Null;0;IIf([fDate]>Date();1;IIf([fDate]=Date();IIf([EndTime]>TimeValue(Now());1;0);0))) Το νέο πεδίο του ερωτήματος με την ονομασία «Lock_Time» το εισάγεις στην φόρμα σου (ως κρυφό πεδίο) και μετά κάνεις μορφοποίηση υπό όρους. Το πεδίο αυτό περιέχει τις τιμές 0 και 1. Όπου 1 σημαίνει η ημερομηνία και η ώρα του ραντεβού (βάσει των πεδίων fDate και EndTime) αφορά μελλοντικό χρόνο (δεν έχει παρέλθει η ημερ/νια και η ώρα δηλαδή) «Ωστόσο, έχω ανοίξει την βάση που μου έστειλες ….». Έχω διορθώσει τον τύπο Γιάννη. Δες το νέο αρχείο Στην διάθεσή σου Γρηγόρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Υποφόρμες ] Μορφή πεδίου σε υποφόρμα | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-07-15 23:26 |
| Τιμή απο υποφόρμα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 15-04-15 23:14 |
| [Μορφοποίηση] Χρωματισμός ενός κελιού όταν περιέχει μία τιμή από άλλο πίνακα. | VOGAS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 28-01-15 08:37 |
| [VBA] Χρωματισμός κελιού ανάλογα την ώρα του συστήματος | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-03-12 08:09 |
| [ Φόρμες ] Επιλογή αναφοράς ανάλογα τιμής πεδίου | serviceman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 23-05-10 00:07 |
Η ώρα είναι 19:02.

Θεματικός Τρόπος