| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
χαιρετίζω την παρέα μετά από καιρό. εύχομαι να είστε όλοι καλά. έχω φτιάξει μία φόρμα FrmERGA που ενημερώνει τον πίνακα ERGA. τα πεδία KAEK και Titlos παίρνουν τιμές από τον πίνακα PROYPOLOGISMOSMEAN και από τα παιδία ΚΑ και περιγραφή. προσπάθησα να το κάνω ανοίγοντας μία φόρμα (είναι πιο κοντά στις γνώσεις μου) και σώζωντας κατά την έξοδο. αν γίνετε και απ' ευθείας χωρίς άνοιγμα πίνακα θα είναι καλύτερα. έκανα ένα σύνθετο πλαίσιο για να διαλέγω το ΚΑΕΚ και μετά την ενημέρωση ανοίγει η φόρμα. ανοίγει η φόρμα και κατα το κλείσιμο μου βγάζει λάθος στον κώδικα. συννημένα έχω και μια εκδοχή της βάσης ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση πίνακα από φόρμα | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-07-15 22:41 |
| Αποτροπή αρνητικών τιμών σε πίνακα και σε φόρμα | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-04-15 09:53 |
| Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-06-13 14:41 |
| Ενημέρωση τιμών πίνακα από πεδίο φόρμας | gath | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-08-12 14:07 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 21:58 |
Η ώρα είναι 18:39.

Θεματικός Τρόπος