| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
καλημέρα γιώργο φυσικά και έχεις δίκιο και αυτά που γράφεις είναι θεμελιώδεις λειτουργίες των προγραμμάτων και της access, αλλά όταν κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τις δυνατότητές σου και τις γνώσεις σου προσπαθείς να βγάλεις αποτέλεσμα με όποιο τρόπο μπορείς. είχα ζητήσει βοήθεια για το συγκεκριμένο θέμα το 2015 και δεν είχε απαντηθεί οπότε θεώρησα ότι δεν λύνεται και αποφάσισα να βρω άλλο τρόπο, έστω και αυτόν. http://www.ms-office.gr/forum/access...me-filtro.html __________________________________________________ _____________________________ octapus Ο χρήστης octapus είναι συνδεδεμένος Όνομα: Παναγιώτης Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική 13-08-15, 16:26 Μηνύματα: 59 Προεπιλογή Φόρμα περιήγησης με φίλτρο χαιρετώ ερώτηση 1 θα ανοίγω την form1 και θα κάνω διπλό κλικ στο Αναγνωριστικό και θα ανοίγει μια φόρμα περιήγησης η basicform. Αυτό που θέλω είναι να ανοίγει η φόρμα περιήγησης και σε κάθε φύλλο που θα ανοίγω σε αυτήν να παρουσιάζει τα στοιχεία της εγγραφής που έκανα διπλό κλικ έχω βάλει ένα πρόχειρο υπόδειγμα δηλαδή θα κάνω διπλό κλικ στο αναγνωριστικό 3 και στην φόρμα περιήγισης να μου φέρνει στο πρώτο φύλλο την φόρμα με τα πεδία που έχουν Αναγνωριστικό 3 στο δεύτερο φύλλο την έκθεση με τα πεδία που έχουν Αναγνωριστικό 3 και πάει λέγοντας __________________________________________________ __________________________ θα δοκιμάσω να το λύσω το θέμα με ερώτημα το δεύτερο ερώτημα το έχουμε λύσει. θέλω να επισημάνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φόρουμ και ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση όλων. με εκτίμιση Παναγιώτης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Ενημέρωση πίνακα από φόρμα | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-07-15 22:41 |
| Αποτροπή αρνητικών τιμών σε πίνακα και σε φόρμα | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-04-15 09:53 |
| Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-06-13 14:41 |
| Ενημέρωση τιμών πίνακα από πεδίο φόρμας | gath | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-08-12 14:07 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 21:58 |
Η ώρα είναι 19:19.

Θεματικός Τρόπος