| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Αντώνη γεια σου, Από ότι καταλαβαίνω δεν θέλεις στην μακροεντολή «άνοιγμα λειτουργικής μονάδας» για αυτό σου ανοίγει τον κώδικα αλλά «Εκτέλεση κώδικα». Καλό θα ήταν να ανέβαζες ένα δείγμα το πώς εκτελείς τον κώδικα. |
|
| |||
| |||
|
Φίλε Γιώργο, σου στέλνω αυτό που είχες φτιάξει αλλά έχω προσθέσει ενα δικό μου κουμπί το οποίο τρέχει μια μακροεντολή με ενέργεια άνοιγμα λειτουργικής μονάδας. Βασικά έτσι τα έχω στη κανονική βάση απλά η μακροεντολή εχει περισσότερες ενέργειες απο αυτη που σου στέλνω. Το εκτέλεση κώδικα που προτείνεις έχει όρισμα συνάρτηση που δε ξέρω πως γίνετε αυτό!!! |
|
| |||
| |||
|
Αντώνη, δες την συνημμένη βάση και πρόσεξε τον τρόπο που μπορούμε να καλέσουμε συναρτήσεις μέσα από κώδικα vba ή μέσα από μακροεντολές. Προσοχή στις δηλώσεις των συναρτήσεων μέσα σε λειτουργικές μονάδες. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο, για κάποιο λογο δεν ανοίγει αυτό που εστειλες. μου βγάζει μη αναγνωρισιμη μορφη |
|
| |||
| |||
|
Τώρα είναι
|
|
| |||
| |||
|
Γιωργο, δε με θέλει φαίνεται. μου βγάζει το μήνυμα που σου στέλνω. |
|
| |||
| |||
|
Για δες τώρα.
|
|
| |||
| |||
|
Θρίαμβος, τώρα δουλευει. θα το μελετησω και θα σου πώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αδυναμια διαγραφης | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 25-11-16 17:10 |
| Μηνύματα απο πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-02-16 16:28 |
| [ Φόρμες ] Μηνύματα της ACCESS | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-05-14 22:20 |
| [ Φόρμες ] πλήκτρο διαγραφής πινακα !! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-03-13 06:49 |
| Προειδοποιητικό μήνυμα διαγραφής εγγραφής... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-01-11 00:36 |
Η ώρα είναι 11:30.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο