| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας. Θέλω να προσθέσω σε έκθεση ένα κείμενο της μορφής ''ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος του Νικολάου και της Νικολίτσας''. Τα στοιχεία τα παίρνω από πίνακα που είναι στην ονομαστική αλλα οκ, τα γύρισα σε γενική και αιτιατική με ερώτημα (αφού συμβουλεύτηκα σχετικό θέμα στο foroum). Το θέμα μου είναι το εξής: Ποια θα είναι η δόμηση έκφρασης σε πλαίσιο κειμένου στην έκθεση, για να πάει συνεχόμενο το κείμενο όπως παραπάνω (δλδ με κενά και σταθερές λέξεις ''του'', ''και της'' κτλ). Παράδειγμα: =[NamesGenAit_3.ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ] & [NamesGenAit_2.ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ] Αυτό μου βγάζει: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΒασίλης |
|
| |||
| |||
|
Συγνώμη, άκυρο, βρήκα την απάντηση σε παρόμοιο θέμα. =[NamesGenAit_3.ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ] & " " & [NamesGenAit_2.ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ] & " του " & [NamesGenAit.ΓΕΝΙΚΗ] & " και της " & [NamesGenAit_1.ΓΕΝΙΚΗ] |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Διόρθωση έκφρασης σε ερώτημα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 14-02-15 18:05 |
| [Γενικά] Ερμηνεία έκφρασης Excel | Meteora | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-06-12 20:07 |
| Σχετικα με την δομηση εκφρασεων σε ερωτημα | deminio | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-04-11 15:47 |
| ΔΟΜΗΣΗ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ | leopet | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-01-11 11:33 |
Η ώρα είναι 09:14.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο