| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Παιδιά ίσως να γίνομαι ενοχλητικός αλλά ο ζήλος προς μάθηση είναι μεγάλος… Έχω λοιπόν μια ερώτηση. Σε μία φόρμα Συντήρηση που είναι συνδεδεμένη μια δευτε ρεύουσα φόρμα Ανάλυση Συντηρήσεως έχω δύο πεδία το ένα [Από] και το άλλο [Έως], αυτά περιέχουν ημερομηνίες του ανταλλακτικού, θα μπορούσε κάποιος να μου δείξη με κώδικα πώς γίνεται να προσθέτει (Σούμα) ανάμεσα σε αυτές τις ημερομηνίες από έναν άλλο Πίνακα που λέγεται Ανάλυση Χιλιομέτρων και με πεδίο [Χ_Εκμ_1ος] και να το καταχωρεί στην φόρμα Συντήρηση Ανάλυση Συντήρησης στο πεδίο [Χ_Εκμ_1ος].και Μετά το ίδιο πάλι από Ανάλυση Χιλιομέτρων με πεδίο [Χ_Εκμ_2ος] να το καταχωρεί Στην φόρμα Συντήρηση Ανάλυση Συντήρησης στο πεδίο [Χ_Εκμ_2ος] Σίγουρα θα καταχωρούνται και στον αντίστοιχο πίνακα. Όλα αυτά γίνονται σε Access 2003 και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορεί να μην έγινα κατανοητός ανέβασα και την Βάση. Εκ των προτέρων ένα μεγάλο ευχαριστώ.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nisgia : 01-02-10 στις 00:45. |
| Ετικέτες |
| sql, επόμενη εγγραφή, ερώτημα, μερικά σύνολα, προηγούμενη εγγραφή, χρονικό διάστημα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση συνόλων σε κατάσταση απογραφής | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-02-19 14:51 |
| Εύρεση ίδιων η μερικών τιμών σε access | apoc | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-12-13 08:37 |
| [ Φόρμες ] Αντιγραφή μερικών πεδίων από μια ΒΔ σε άλλη ΒΔ | skapet155 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 13-02-13 16:31 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση μερικών χρωμάτων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 26-07-10 13:09 |
| Εμφάνιση συνόλων | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 21-04-10 11:28 |
Η ώρα είναι 08:10.

Θεματικός Τρόπος