![]() |
Δημιουργία μερικών συνόλων 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Παιδιά ίσως να γίνομαι ενοχλητικός αλλά ο ζήλος προς μάθηση είναι μεγάλος… Έχω λοιπόν μια ερώτηση. Σε μία φόρμα Συντήρηση που είναι συνδεδεμένη μια δευτε ρεύουσα φόρμα Ανάλυση Συντηρήσεως έχω δύο πεδία το ένα [Από] και το άλλο [Έως], αυτά περιέχουν ημερομηνίες του ανταλλακτικού, θα μπορούσε κάποιος να μου δείξη με κώδικα πώς γίνεται να προσθέτει (Σούμα) ανάμεσα σε αυτές τις ημερομηνίες από έναν άλλο Πίνακα που λέγεται Ανάλυση Χιλιομέτρων και με πεδίο [Χ_Εκμ_1ος] και να το καταχωρεί στην φόρμα Συντήρηση Ανάλυση Συντήρησης στο πεδίο [Χ_Εκμ_1ος].και Μετά το ίδιο πάλι από Ανάλυση Χιλιομέτρων με πεδίο [Χ_Εκμ_2ος] να το καταχωρεί Στην φόρμα Συντήρηση Ανάλυση Συντήρησης στο πεδίο [Χ_Εκμ_2ος] Σίγουρα θα καταχωρούνται και στον αντίστοιχο πίνακα. Όλα αυτά γίνονται σε Access 2003 και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Μπορεί να μην έγινα κατανοητός ανέβασα και την Βάση. Εκ των προτέρων ένα μεγάλο ευχαριστώ..:033: |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα... Δημήτρη διάβασε το κείμενο που επισυνάπτω... Καλό βράδυ σε όλους μας Φιλικά / Νίκος |
Φίλε Δημήτρη, γεια σου και καλωσόρισες στο φόρουμ! Άλλαξα τον τίτλο του θέματός σου διότι θα πρέπει να εισάγουμε σύντομους αλλά περιγραφικούς τίτλους ώστε να βοηθάμε τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ στην αναζήτηση θεμάτων. Ίσως στο μέλλον κάποιο άλλο μέλος να έχει το ίδιο ερώτημα με εσένα.:wink: Φιλικά, Γιάννης |
Καλησπέρα Καλά έκανες φίλε Γιάννη για τι αν δεν μου το έλεγες όντως δεν θα το μάθαινα ποτέ Σ’ ευχαριστώ Φιλικά Δημήτρης |
Καλησπέρα Νίκο 1 Συνημμένο(α) Σ' ευχαριστώ πολύ και Επισυνάπτω διορθωμένο Φιλικά Δημήτρης |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους! Δημήτρη νομίζω πως κάτι έκανα. Άνοιξε το αρχείο Word και δες... Όμως ! Να ακολουθήσεις τις προτροπές που έκανε πρόσφατα ο Τόλης (editolis) στον Νικολό (Enikolo) και να στρώσεις την βάση σου. Όχι κενά στα ονόματα φορμών, πινάκων, πεδίων, κοκ. Θα παρατηρήσεις ότι τον πίνακα 'Ανάλυση Χιλιομέτρων' , άλλαξα σε 'ΑνάλυσηΧιλιομέτρων' διότι η εφαρμογή σου "κλώτσησε". Κράτησε -λοιπόν- ένα αντίγραφο και κάνε τις αλλαγές σιγά-σιγά. Κατά τα άλλα ...να ήμαστε όλοι καλά. Καλό βράδυ / Νίκος Υ.Γ Θα είμαι ευγνώμων αν ένα μέλος με μεγαλύτερη ευχέρεια στον προγραμματισμό, αφιέρωνε λίγο χρόνο για να 'μαζέψει' τον ...φλύαρο κώδικα που έγραψα. (προσαρμόστηκα στις σημειώσεις μου... ) |
Κάντε και καμιά συμπύκνωση στις βάσεις πριν τις ανεβάσετε...!:afro: |
Φίλε Δημήτρη, αντέγραψε το παρακάτω κείμενο SQL, επικόλλησέ το στο παράθυρο SQL ενός νέου ερωτήματος στο δείγμα βάσης που μας έστειλες και πες μου αν το αποτέλεσμα ικανοποιεί το ζητούμενό σου. Κώδικας: SELECT [Ανάλυση Συντήρησης].ID, [Ανάλυση Συντήρησης].Απο, [Ανάλυση Συντήρησης].Έως, Γιάννης |
1 Συνημμένο(α) Κάποιος άλλος τρόπος παιδιά….. Ρίξτε μια ματιά στην βάση Και διορθώστε το εάν κάπου είναι λάθος για να μάθω διαφορετικά με βλέπω να βρίσκω άκρη ούτε του χρόνου. Ζητώ ανάμεσα στις ημερομηνίες που αναφέρονται στην φόρμα Asynthrhshs να γίνεται μερικό σύνολο από χιλιόμετρα που είναι καταχωρημένα στην φόρμα AXiliometron και είναι χιλιόμετρα που έχουν γίνει από τους οδηγούς. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…. Ανεβάζω και την βάση.. |
Φίλε Δημήτρη, γεια σου! Διευκρίνισε μου λίγο κάτι γιατί δεν έχω καταλάβει...:confused1: Αυτό που ψάχνεις να βρεις είναι τα διανυθέντα χιλιόμετρα μεταξύ δυο ημερομηνιών για κάθε εργασία συντήρησης; Για παράδειγμα: Αλλαγή μπαταρίας:1/1/2009 Αλλαγή μπαταρίας:1/1/2010 Θέλεις να βρεις πόσα χιλιόμετρα έχουν γραφτεί στον πίνακα χιλιομέτρων μεταξύ πρώτης αλλαγής μπαταρίας και δεύτερης; Αυτό εννοείς με τα πεδία "Από" και "Έως"; |
| Η ώρα είναι 07:01. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.