Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Πρόβλημα με συνεχή φόρμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 24-02-10, 21:09
Όνομα: Παντελής
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Καβάλα
Προεπιλογή Πρόβλημα με συνεχή φόρμα

Καλησπέρα.

Έχω μία φόρμα που ως πρώτη στήλη ένα πεδίο που τραβάει τιμή από το πεδίο Επώνυμο ενός πίνακα και οι διπλανές στήλες είναι σύνθετα πλαίσια από τα οποία ο χρήστης επιλέγει μία τιμή. Έχω ορίσει την φόρμα ως συνεχή.
Κατά συνέπεια, παίρνω μία λίστα με όλα τα επώνυμα και δίπλα στο καθένα επιλέγω κάτι σε κάθε σύνθετο πλαίσιο.
Έφτιαξα ένα κουμπί, με το οποίο θέλω να "καθαρίζω" τις τιμές που επιλέχθηκαν σε όλα τα σύνθετα πλαίσια.
Επόμενως στο on click event βάζω κώδικα του τύπου
Me.combobox_name.Value = "" για όλα τα σύνθετα πλαίσια, αλλά δεν πιάνει.
Συνήθως μου διαγράφει μόνο την πρώτη σειρά, και καμιά φορά κολλάει και μου διαγράφει μόνο την τελευταία επιλογή που έκανα σε ένα σύνθετο πλαίσιο.

Γενικότερα πως μπορώ να καθαρίσω το περιεχόμενο σύνθετων πλαισίων που επαναλαμβάνονται σε μία συνεχή φόρμα?
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
List Box σε συνεχή φόρμα γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 02-12-13 14:21
[ Υποφόρμες ] Εμφάνιση Μόνο τελευταίας εγγραφής σε συνεχή φόρμα wanaka Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-02-12 19:15
Πρόβλημα μεταφοράς δεδομένων απο φόρμα σε φόρμα με μακροεντολή alex Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 25-10-11 03:00
Δευτερεύουσα φόρμα σε συνεχή stavros2244 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-04-10 07:49
Εκτύπωση σε συνεχή φόρμα stavros2244 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-04-10 07:46

Η ώρα είναι 11:35.