| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα , ενώ στο δικό μου λειτουργεί μιά χαρά , πάω να εγκαταστήσω τη βάση σε ένα άλλο και δεν λειτουργεί σωστά. Εμφανίζει πρόβλημα με ένα αρχείο Α3DOfc.ocx και επίσης βλέπω στην φόρμα εκκίνησης που έχω βάλει να εμφανίζει τρέχουσα ώρα και ημερομηνία να μη λειτουργεί και να βγάζει σφάλμα. ( date() και time() στην πρωτη λειτουργούν καλά. Τι δεν έχει το 2ο pc που το εμποδίζει να λειτουργήσει σωστά την βάση μου? |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Πάνο, Κοίταξε στα Regional Settings του δεύτερου υπολογιστή τι διαφορες έχει απο τον πρώτο και μάλλον θα βρείς την λύση στο πρόβλημα.....τουλάχιστον εμπειρικα ειχα και εγώ κατι παρόμοιο στο παρελθόν και έτσι το έχω λύσει. Για οτιδήποτε μας ενημερώνεις |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με combo box access 2007 | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-12-13 18:56 |
| Πρόβλημα με την αναζήτηση εγγραφών στην ms access 2007-2010 | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-12 08:36 |
| Mετατροπή βάσης απο 2007 σε 2003,2002 κλπ | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-10-11 18:32 |
| Πρόβλημα με Access 2007... | ChryssaV | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-10-09 11:14 |
Η ώρα είναι 06:26.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο