| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας! Στο συνημμένο αρχείο έχω τρεις πίνακες. Στον πίνακα "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" περνάω τα οικονομικά στοιχεία μιας βραδιάς ενός μαγαζιού. Στον πίνακα "ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" περνάω ποιοι υπάλληλοι δούλεψαν σε συγκεκριμένη βραδιά. Οι δύο παραπάνω πίνακες συνδέονται με το πεδίο ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. Με το ερώτημα REPO2 δίνοντας τον κωδικό υπαλλήλου, βλέπω πότε πήρε για τελευταία φορά ρεπό ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Όμως, εγώ θέλω να βλέπω σε μια φόρμα πότε πήραν για τελευταία φορά ρεπό όλοι οι ενεργοί υπάλληλοι του μαγαζιού. Προσπαθώ να το κάνω με το ερώτημα REPO, αλλά στη φόρμα REPO βλέπω για όλους τους υπαλλήλους πότε πήρε για τελευταία φορά ρεπό ο υπάλληλος που βρίσκεται στην τελευταία γραμμή στη φόρμα. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να βρω μια λύση; |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Σάκη δες το συνημμένο. Στο βοηθητικό ερώτημα qryHLP δημιουργούνται όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί των ημερομηνιών λειτουργίας του καταστήματος με τους ενεργούς υπαλλήλους. Στο ερώτημα qryRepo, που αποτελεί αριστερή σύνδεση του βοηθητικού ερωτήματος και του πίνακα YPALLILIKA_STOIXEIA_VRADIAS, προσδιορίζονται τα repo όλων των υπαλλήλων και ακολούθως το τελευταίο τους (ζητούμενο). Η φόρμα frmRepo στηρίζεται στο ερώτημα qryRepo. |
|
| |||
| |||
|
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Να είστε καλά!!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Τιμή Πεδίου ίση με πεδίο άλλου πίνακα | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-01-13 11:41 |
| [ Φόρμες ] Τιμή σε κλειδωμένο πεδίο | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-08-12 13:11 |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο που βασίζεται σε παραμετρικό ερώτημα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 05-02-12 17:58 |
| [ Εκθέσεις ] Παραμετρικό Ερώτημα | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-08-11 10:30 |
| Κενή εγγραφή στο τέλος συνεχούς φόρμας | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-04-10 07:45 |
Η ώρα είναι 11:23.

Υβριδικός τρόπος