| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Στην βάση που έχω, Discount 5, αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα, Έφτιαξα ένα ερώτημα διασταύρωσης, για τον μήνα Ιανουάριο, ( και μετά θα φτιάξω για κάθε μήνα), που να μου δείχνει ο κάθε όμιλος, [f/s] ποιες μέρες του μήνα, [Begin], έχει προσφορά, [Count]. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή το ερώτημα θα είναι στατικό, δηλαδή θέλω να μου εμφανίζει όλες τις μέρες του μήνα, ανεξαρτήτως ΑΝ θα έχουν εγγραφές, ( θα βγάζει δηλαδή 0), και όποιος όμιλος έχει προσφορά, θα τον εμφανίζει, αλλιώς θα υπάρχει το 0, τώρα μου βγάζει μόνο τις μέρες που έχει προσφορά ο κάθε όμιλος. Για να ξεπεράσω το πρόβλημα, έφτιαξα ένα πίνακα, που έβαλα όλες τις μέρες του χρόνου, και στο [count] έβαλα την τιμή 1. Έκανα δουλειά, αλλά πρώτον μου φαίνεται πολύ "μπαγκαλίστικος" τρόπος, και δεύτερον μου φέρνει τιμές στο [count], (και σωστά το κάνει), που δεν πρέπει, γιατί στο άθροισμα μετά της εκάστοτε στήλης στα reports που θα φτιάξω, θα έχουν λάθος νούμερα. Μήπως κάποιος/α έχει καμιά ιδέα; Δεν βρήκα κάτι στο φόρουμ ψάχνοντας με κριτήριο ημερομηνίες. Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 20:58 |
| [ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 15:33 |
| [ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 16:24 |
| [Συναρτήσεις] υπολογισμός μεταξύ 2 ημερομηνιών "Φεβρουάριος 30 ημερών" | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 22-02-10 19:00 |
Η ώρα είναι 21:35.

Θεματικός Τρόπος