| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ. εύχομαι να είσαστε όλοι καλά. στην φόρμα αναζήτηση έχω ένα σύνθετο πλαίσιο και ανοίγει την φόρμα Frmprwtokollofullo. H φόρμα αντλεί δεδομένα από το Qryprwtokol στο σύνθετο πλαίσιο θέλω να εμφανίζει τα ονόματα των φακέλων που βρίσκονται στον πίνακα fakelos. διαλέγοντας έναν φάκελο (πχ δημότες) στο πλαίσιο θέλω να μου ανοίγει η Frmprwtokollofullo εμφανίζοντας τα δεδομένα που αφορούν το φάκελο με το όνομα δημότες ευχαριστώ εκ των προτέρων παναγιώτης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Φιλτράρισμα δευτερεύουσας φόρμας με το άνοιγμα... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-11-13 23:39 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| Σύνθετο πλαίσιο φιλτράρισμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-12-12 00:06 |
| [ Φόρμες ] Πρόβλημα με σύνθετο πλαίσιο φόρμας | gpapad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-07-12 15:31 |
| Μεταφορά περιεχομένου λίστας σε σύνθετο πλαίσιο άλλης φόρμας | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 30-03-10 16:38 |
Η ώρα είναι 12:50.

Θεματικός Τρόπος