| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Ξανά χαιρετώ. Στην φόρμα FrmPrwtokollo3 γράφω ένα μέρος του ονόματος του Αιτούντος και πατάω βρες και ανοίγει την Φόρμα FrmEnimerwsiAitountos και μου φέρνει τις εγγραφές που αντιστοιχούν. με διπλό κλικ στο αα τις εγγραφής που διαλέγω, θέλω να ενημερώνεται στον πίνακα PRWTOKOLLO και στην εγγραφή που ήμουν στην Φόρμα FrmPrwtokollo3 το πεδίο Aitoumenos με το αα που διάλεξα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Φιλτράρισμα δευτερεύουσας φόρμας με το άνοιγμα... | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-11-13 23:39 |
| [ Φόρμες ] Φίλτρο σε σύνθετο πλαίσιο από πινάκα σχετιζόμενο με άλλο σύνθετο πλαίσιο | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-01-13 19:12 |
| Σύνθετο πλαίσιο φιλτράρισμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-12-12 00:06 |
| [ Φόρμες ] Πρόβλημα με σύνθετο πλαίσιο φόρμας | gpapad | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-07-12 15:31 |
| Μεταφορά περιεχομένου λίστας σε σύνθετο πλαίσιο άλλης φόρμας | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 30-03-10 16:38 |
Η ώρα είναι 20:12.

Θεματικός Τρόπος