| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρηστός Ανέστη σε όλους με υγεία. Παρακολουθώντας μια βάση δεδομένων που έκανα στην αδελφή μου είδα ότι σε λίγο χρονικό διάστημα πλησίασαν οι πίνακες προς το 2 GB, έκανα συμπύκνωση και επιδιόρθωση Άλλα μικρή η διαφορά διαίρεσα λοιπόν έναν πίνακα αρκετά μεγάλο σε 2 πίνακες και ο συσχετισμός των 2 αυτών πινάκων είναι Ένα προς Ένα δηλαδή ID με ID είναι σωστό ή Μήπως ήθελε Ένα προς Πολλά ID με IDSyn. Και από ερώτημα απλό παίρνω για την φόρμα. Θα ήθελα να μου πείτε εάν είναι σωστό, αν και ψάχτηκα λίγο κατέληξα σε ανθρώπους που Απαρχής με βοήθησαν σε αυτήν την πορεία μου με την Access και σας ευχαριστώ. Οι πίνακες είναι υποθετικοί. Την πραγματική δεν μπορούσα να την ανεβάσω, εξάλλου έχει απόρρητα δεδομένα ασθενών. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας, για την κατανόηση και για όσα απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Φιλικά Ρούλα ΥΣΤ. Μήπως θα πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη. Ρούλα μας, το όριο των δυο Gb, δεν αφορά τους πίνακες, αλλά την ίδια τη βάση δεδομένων που έχεις, οπότε το "σπάσιμο", δεν νομίζω ότι θα είναι η λύση σου. Έχεις δυο λύσεις :
Ελπίζω να βοήθησα. Εγώ έτσι θα εργαζόμουν... Με εκτίμηση/ Νίκος |
|
| |||
| |||
|
Νίκο η Patient_Hemodialysis0 είναι αυτή που διαχειρίζεται τις άλλες. Κάνω τόσο λάθος!!! Το κεφάλι μου είναι καζάνι το ψάχνω από το πρωί. Στην Patient_Hemodialysis0 θα είναι οι φόρμες εκθέσεις και ερωτήματα. Εάν θέλεις μπορείς να γίνεις σαφής μια και η σχετική απειρία μου σύννεφο….. Τι βάρος θα μπορούσε να έχει η Patient_Hemodialysis0. Η μήπως κάτι δεν κατάλαβα; Και κάτι ακόμα θα πρέπει στην Patient_Hemodialysis0. Να γίνουν και συνδέσεις Με τις εξωτερικές έτσι είναι; |
|
| ||||
| ||||
|
Α! έχεις δίκιο... Η απάντησή μου δόθηκε χωρίς να ανοίξω το επισυναπτόμενο φάκελο. Λοιπόν! μια χαρά τα έχεις. Αυτή η διαίρεση υπήρχε ή τώρα ξεκινάς ; Αν ξεκινάς τώρα, προφανώς θα πρέπει να προσαρμόσεις τις φόρμες σου για το πώς θα διαβάζουν και θα διαχειρίζονται τα δεδομένα. (ίσως χρειαστεί να ξανά-σκεφτείς νέα σχεδίαση φορμών, ερωτημάτων κλπ).
Με εκτίμηση/Νίκος Ναι. Στην Patient_Hemodialysis0 θα κάνεις συνδέσεις 1:1 εφόσον οι πίνακες των άλλων βάσεων-όπως λες- προήλθαν από διαίρεση ενός. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. την έχω κτίση αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά Βεβαία και θα το ξανασκεφτώ και πάλι εδώ είμαστε στα πρώτα βήματα κάποιος πρέπει να επιβεβαιώνει, για να περπατώ σωστά. Ευχαριστώ και πάλι για όλα όπως και όλους γιατί όλοι βοηθούν έχουμε μάθη αρκετά ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.. Φιλικά Ρούλα από ΒΟΛΟ |
|
| ||||
| ||||
|
Καλημέρα... Δεν θα ήταν καλή πρακτική να συνδέσεις τους δυο πίνακες μέσω των πεδίων αυτόματης αρίθμησης. Αυτά τα πεδία "θέλει" η Access για δικούς της λόγους. Μπορείς -για παράδειγμα- μέσω του ΑΜΚΑ, αν και ένα αριθμητικό πεδίου θα ήταν πολύ καλύτερο. Καλή συνέχεια. Με εκτίμηση/Νίκος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ EXCEL | gaz_manos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-15 15:32 |
| Συσχετισμός εγγραφών πίνακα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-12-13 15:06 |
| [Συναρτήσεις] Διάσπαση κειμένου σε αλλα κελιά | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-04-13 18:52 |
| [Συναρτήσεις] Διάσπαση περιεχομένου κελιού σε άλλα. | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 27-06-11 15:56 |
| [ Ερωτήματα ] Διάσπαση πεδίου σε δύο μέρη | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 15-03-10 21:35 |
Η ώρα είναι 12:50.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο