| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα μου και αναφέρω ότι βρήκα την λύση κατά 90% που βοηθάει ωστόσο έχω κάποια ερώτηση που θα παραθέσω παρακάτω. Σας παραθέτω τον κώδικα σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί το ίδιο που χρειάστηκα και εγώ. Βήμα πρώτο. Δημιουργήστε έναν πίνακα με όνομα tblODBCDataSources Πεδία στον Πίνακα: DataBase UID PWD Server ODBCTableName LocalTableName <-----------Πρωτεύον κλειδί DSN Όλα με τύπο Text και μέγεθος 50. Εισάγετε το παρακάτω Module στην βάση σας. RelinkODBC.zip Δημιουργήστε μια μακροεντολή με όνομα AutoExec επιλέξτε RunCode και καλέστε το module γράφοντας CreateODBCLinkedTables() Είστε έτοιμοι. Ωστόσο ήρθε η ώρα του ερωτήματος μου. Αν έχω δημιουργήσει τα DSN ο κώδικας λειτουργεί άψογα, τι γίνεται σε περίπτωση όμως που δέν έχω δημιουργήσει τα DSN της βάσης μου?? Υπάρχει τρόπος ένα αποθηκευμένο DSN αρχείο στον φάκελο της εφαρμογής μου να εισαχθεί στο σύστημα αυτόματα?? Αν έχει κάποιος κάποια λύση και θα ήθελε να με βοηθήσει θα ήταν καλό. Σας ευχαριστώ. Επεξεργασία : Τελικά δεν χρειάζεται να δημιουργώ τα DNS. Τα καταχωρεί αυτόματα στο σύστημα οπότε δουλεύει η λύση 100%. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pctechdr : 26-05-16 στις 15:35. |
| Ετικέτες |
| odbc |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Πίνακες ] Σύνδεση με odbc σε βάση oracle | Dafnh0106 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-15 12:42 |
| Linked table manager | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-11-13 21:21 |
| [Excel07] pivot table με μακροεντολή error 5 | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-07-13 00:13 |
| [Γενικά] pivot table | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-05-12 09:41 |
| [ Φόρμες ] Σφάλμα: Table 'TempMSysAccessObjects' already exists | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-04-10 09:25 |
Η ώρα είναι 19:23.

Θεματικός Τρόπος