| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
στην φορμα "ΠρομηθευτήςΠΡΟΦΙΛ" κρασαρει οταν παω να κανω σε καποιον προμηθευτη που εχει καταχωρημενο τιμολογιο ,νεα εγραφη τιμολογιου.για 2 περιπου δευτερολεπτα τρεμοπαιζουν οι εγραφες του τιμολογιου που υπηρχε και κρασαρει πριν προλαβω να γραψω κατι. τα συνημενα οπως προειπα ειναι 100% μαζι.αν δεν ειναι μαζι δεν ανοιγει το Ν1 συνημμενο. |
|
| |||
| |||
|
αν καποιος εχει καποια καλη ιδεα για αναβαθμηση των βασεων η διορθωσεις σε λαθη που εχω κανει δεκτα. |
|
| ||||
| ||||
|
Φιλε μου εγω στο ποστ 2 σου εδωσα μια λυση αλλα δεν νομιζω οτι το κοιταξες. Παρα ταυτα ανοιξα την βαση σου και ειδα οτι εχει παρα πολλα missing references. Αρχεια ocx και dll απουσιαζουν. πχ axis.ocx κλπ... Αυτο εχει ως αποτελεσμα εαν δεν τα διαγραψεις να μην λειτουργει τιποτα σωστα. Για να τα διαγραψεις πηγενε στα MODULES στην σχεδιαση, στα εργαλεια - tools και μετα στα references οπου βλεπεις μπροστα Missing διεγραψε τα. Μετα κανε οτι σου γραφω στο ποστ 2. |
|
| |||
| |||
|
Γεια σου φιλε Τολη, Αρχικα συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης αλλα τωρα γυρισα απο την δουλεια. 1) το ποστ σου φυσικα και το ειδα (αν ηταν να μην τα βλεπω δε θα ανοιγα θεματα)αλλα ειπα να ανεβασω τις βασεις για να γινω πιο κατανοητος. 2) τα αρχεια ocx και dll χρειαζονται για να δουλεψει η βαση συνημμενο2.τα εχω στον ιδιο φακελο με τις βασεις και τρεχουν απροβληματιστα 3)οταν λες να κανω μεταγλωτιση τι ενοεις? πως γινεται αυτο?αν μπορεις εξηγησε τα βηματα αναλυτικα. ευχαριστο ΣΑΚΗΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη editolis : 16-02-10 στις 22:46. |
|
| ||||
| ||||
|
Θα πας σε μια λειτουργικη μοναδα η σε μια φορμα και θα κανεις κλικ δεξι. Θα κλικαρεις εκει που λεει "προβολη σχεδιασης". Μετα θα πας εκει που λεει DEBUG και θα κανεις κλικ στο compile. Θα αποθηκευεις την ΒΔ και θα την κλεισεις. Μετα ξανανοιξε την και δες εαν σου βγαζει προβλημα. |
|
| |||
| |||
|
Τολη εκανα οτι μου προτεινες και δεν ειχα αποτελεσμα παλι στην φορμα προμηθευτης προφιλ μου κρασαρει η βαση. απο οτι προσεξα και στον καλο υπολογιστη αργει λιγο να εμφανισει τις εγραφες οταν πας απο το ενα τιμολογιο στο αλλο.ισως να φταιει μια μακροεντολη που εχω βαλει "με το τρεχων" = "ananevsh" δεστο λιγο σε παρακαλω σακης |
|
| ||||
| ||||
|
Σωστα εντοπισες το προβλημα και για καποιο λογο αγνωστο σε εμας σου κανει κρας την ΒΔ. Πρεπει να μας πεις τι κανει η μακροεντολη...Η Δωσε μας ενα αντιγραφο της ΒΔ να την δουμε απο κοντα, που να περιεχει την φορμα τον πινακα της το ερωτημα και την μακροεντολη και οτι αλλο εσυ πιστευεις οτι θα μας φανει χρησιμο. Για δοκιμασε να "πεταξεις" εξω την μακροεντολη απο την φορμα σου και δες εαν σου κανει παλι κρας η ΒΔ και ενημερωσε... |
|
| |||
| |||
|
γεια σε ολους τολη χωρις την μακροεντολη δουλευει η βαση. αντιγραφο της βασης εχω ανεβασει σε αυτο το θεμα ως συνημμενο1 και επειδη ειναι καποιοι πινακες συνδεδεμενοι ανεβασα και την κεντρικη βαση ως συνημμενο2. η συγκεκριμενη μακροεντολη κανει ανανεωση στις εγραφες της τριτης υποφορμας. δες το λιγο σε παρακαλω μηπως μπορει μα γινει αλλιως η ανανεωση.εγω δεν βρισκο καποιο αλλο τροπο. ευχαριστο σακης |
|
| ||||
| ||||
|
Κοιταξα την ΒΔ και διορθωσα το προβλημα που ειχε να κανει με το κουμπι εντολης "Ανανέωση". Αυτο το κουμπι εντολης δημιουργουσε conflict και crash στην ΒΔ διοτι ειχε πανω του και μακροεντολη αλλα και υπηρχε σαν εντολη μεσα στον κωδικα. Σου επισυναπτω διορθωμενη την ΒΔ. Ενημερωσε εαν ολα λειτουργουν κανονικα. |
|
| |||
| |||
|
τολη ευχαριστο που ασχοληθηκες αλλα η βαση σου δεν δουλεψε. το προβλημα ειναι η μακροεντολη ananevsh που εχω βαλει στην ιδιοτητα "με το τρεχων" στην υποφορμα "ΕιδοςΑγορώνΠΡΟΦΙΛ" που ειναι υποφορμα στην φορμα "ΠρομηθευτήςΠΡΟΦΙΛ" |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Πρόβλημα τύπου με κώδικα σε άλλον υπολογιστή | Σωτήρης_74 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 09-01-16 15:28 |
| Εύρεση ονόματος υπολογιστή | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 22-12-15 15:10 |
| [Excel07] Όνομα Υπολογιστή κατά την αποθήκευση | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-11-15 08:27 |
| Kώδικας για επανεκκίνηση υπολογιστή. | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-01-11 20:39 |
Η ώρα είναι 07:36.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο