| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας, είμαι πολύ άπειρη όσο αφορά την access και θα ήθελα τη βοήθεια σας εάν έχετε χρόνο. Θέλω να φτιάξω μια βάση στην οποία θα καταχωρώ ξενοδοχειακές μονάδες ανά τον κόσμο. Υποψιάζομαι λοιπόν ότι πρέπει να έχω έναν πίνακα με τα στοιχεία του ξενοδοχείου. (πεδία: Ήπειρος, Χώρα, Πόλη, Κατηγορία, κ.α.) Σε φόρμα (υποθέτω) θέλω να μπορώ να διαλέγω Ήπειρο και ανάλογα την ήπειρο που θα διαλέξω, να μου βγάζει πάλι σε λίστα μόνο τις χώρες που αντιστοιχούν σε αυτήν. Έπειτα ανάλογα την χώρα , να μου βγάζει τις αντίστοιχες πόλεις. Μάλιστα θέλω να έχω το δικαίωμα να καταχωρώ και νέα πόλη. Στο μυαλό μου έχω συνέχεια συνάρτηση if και vlookup που ξέρω από το excel. Στην access όμως δεν ξέρω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος εάν δεν είναι μεγάλος κόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία λίστας εγγραφών Επιλεκτικά | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-04-13 21:53 |
| [Γενικά] Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-05-12 15:53 |
| [ Φόρμες ] Αλλαγή Περιεχομένων ενός Πλαισίου Λίστας με Ομάδα Επιλογής | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 01-11-11 15:38 |
| [Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 07:52 |
| [Γενικά] Δημιουργία λίστας φύλλων ενός βιβλίου | Billy | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-06-10 08:01 |
Η ώρα είναι 14:11.

Θεματικός Τρόπος