13-04-16, 10:23
|
| Όνομα: Χρύσα Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 06-05-2014 Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
| |
Αυτό το "union"...
Καλημέρα σας,
επισυνάπτω 2 αρχεία. Το Multifilter.zip είναι αυτό που έχεις φτιάξει εσύ Γιώργο και είναι αυτό που προσπαθώ να φτιάξω κι εγώ. Επισυνάπτω το HotelsC.zip που είναι το δικό μου. Δεν μπορώ (διότι δεν το ξέρω και δεν το έχω καταλάβει) να κάνω αυτό το "union" που κάνεις στα combo box για να μου κάνει αυτό το υπέροχο φίλτρο :) Το μόνο που καταφέρνω είναι η λίστα τιμών με τον οδηγό που μου βγάζει το στοιχειο ελέγχου όταν το σχεδιάσω. Πως θα το κάνω να φιλτράρει; Είναι αυτό το "union" ;Και βέβαια θέλω να βάλω 3-4 combo box .
Επίσης η βάση του Alex είναι πολύ πολύ κοντά σε αυτό που θέλω το οποίο μετά που το έκανες μετατροπή μπορώ να το ανοίξω αλλά δεν δουλεύουν τα φίλτρα του (μου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους). Παρ' όλα αυτά, στις ιδιότητες που κοίταξα δεν είναι ίδιο με το δικό σου Γιώργο και έτσι κι αλλιώς προσπαθώ να μάθω από τη βοήθεια σας πως να τα κάνω αυτά.
Σας ευχαριστώ ξανά θερμά και περιμένω απάντηση σας όποτε μπορείτε!
Φιλικά
Χρύσα
|