| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, έχω φτιάξει έναν πίνακα και αντίστοιχες φόρμες για εισερχόμενες συσκευές στο service όπου εμφανίζονται στοιχεία πελατών κ συσκευών. Οι φόρμες που έχω είναι οι εξής: Open form Service report Εκτύπωση Στην Open form έχω βάλει ένα κουμπί δημιουγρίας νέας φόρμας καταχώρησης και ένα κουμπί αναζήτησης, μελλοντικά μπορεί να βάλω και άλλα. Στην Service Report έχω βάλει όλα τα πεδία που χρειάζεται για την παραλαβή της συσκευής και την παρακολούθηση της επισκευής καθώς και ένα κουμπί EXIT οπου αποθηκευει τις αλλαγές και με πετάει στην Open Form και ένα άλλο PRINT το οποίο αποθηκέυει την φόρμα και μου ανοίγει την φόρμα εκτύπωσης. Η φόρμα εκτύπωσης έχει μερικά πεδία της Service Report που θέλω να εκτυπώσω. Θέλω να φτιάξω ένα κουμπί αναζήτησης όπου θα γράφω ένα απο τα παρακάτω ζητούμενα και επιλέγοντας ένα απο αυτά να μου το εμφανίζει στη φόρμα Service Report. Τα ζητούμενα είναι AΦΜ,Serial Number,Αριθμός επισκευής. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε λίγο στο πώς να το κάνω; Έχω σκευτεί να βάλω ένα κουμπί αναζήτησης και να μου εμφανίζει μία φόρμα όπου θα γράφω ένα απο τα ζητούμενα. Πχ στο πεδίο αριθμός επισκευής να γράφω τον αριθμό επισκευής και κλικάροντας επάνω στο αποτέλεσμα να μου περνάει τα στοιχεία στην Service Report Έχω δοκιμάσει με macro αλλά δεν δίνει το αποτέλεσμα που θέλω. Σας ανεβάζω ότι έχω κάνει για να πάρετε μία ιδέα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εμφάνιση και εικόνας από αναζήτηση περιγραφής. | Mitsos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-05-24 10:07 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση μηνύματος σε εντοπισμό ίδιων εγγραφών (σε φόρμα με διάταξη πίνακα) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-16 21:20 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση σε φόρμα εγγραφή από άλλο πίνακα. | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-13 07:05 |
| [VBA] Εμφάνιση εγγραφής από την αναζήτηση | vasi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 10-08-13 22:19 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση εγγραφής απο την αναζήτηση | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-03-13 18:07 |
Η ώρα είναι 06:11.

Θεματικός Τρόπος