Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-16, 11:45
leeperik Ο χρήστης leeperik δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Περικλής
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ πολύ kapetang,
Το θέμα είναι οτι πρωτίστως έψαχνα ένα πρόγραμμα τύπου ERP - CRM που να κάνει την δουλειά.
Αυτά που ήταν κατάλληλα για εμένα ήταν επι πληρωμή με μεγάλο κόστος για ένα νέο μαγαζί και τα δωρεάν δεν με κάλυπταν.
Επειδή έχω εργαστεί στο παρελθόν σε service εταιρειών έιχα μια ιδέα του τί ήθελα να έχει και πώς περίπου να είναι έτσι στην αρχή ήθελα να το φτιάξω με 3 φόρμες.
Μία για καταχώρηση πελάτη μία δέυτερη για καταχώρηση επισκευής και μία τρίτη για να καταχωρώ τα ανταλλακτικά, κάθε επισκευή με χρήση ανταλλακτικών να το τσέκαρα στην φόρμα επισκευής και να το αφαιρούσε απο την αποθήκη. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν πώς την καταχώρηση επισκευής θα την συνέδεα με τον πελάτη και την φόρμα αποθήκης.
Δεν είχα βρεί και το forum τότε και όσο είχα ψάξει στο inernet σε ξένες ιστοσελίδες δεν πολυέβγαζα άκρη καθώς επίσης δεν έχω και πολύ χρόνο.
Έτσι την ξανασχεδίασα με αυτό τον τρόπο. Γι αυτό και βλέπεις οτι την εκτύπωση την στέλνω με νέα φόρμα την οποία για την ώρα τυπώνεται σε Α4, αλλά μπορεί να την μικρύνω για Α5,ενώ πιστέυω οτι με κατάλληλο κώδικα είναι δυνατή η εκτύπωση συγκεκριμένων πεδίων χωρίς την μεταφορά τους σε νέο πινακα, δέν ξέρω τι είναι πιό σωστό αλλά ηταν η ευκολότερη εναλλακτική για εμένα.
Σε ευχαριστώ και πάλι,θα κοιτάξω και το link που μου έστειλες.
Απάντηση με παράθεση