| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
| Παράθεση:
Δες αυτό: My Lockbox - Download Και τα λέμε στη συνέχεια Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
|
| |||
| |||
|
Προβληματίστηκα πολύ με το κρύψιμο ενός αρχείου σε κάποιο Pc, βασικά ήθελα να το κρύψω από αδιάκριτα μάτια.. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα για κλειδώματα φακέλων η αρχείων αλλά όλα έχουν το ίδιο ελάττωμα εφόσον κλειδώσεις το αρχείο τότε δεν μπορείς να το δουλέψεις, επομένως εάν το αρχείο σου είναι ενεργό π.χ. μια βάση δεδομένων Access τότε όλα είναι άχρηστα.. Εγώ για ένα μικρό κρύψιμο κατέληξα σε μια μέθοδο εξαφάνισης (περίπου) του φακέλου… Έχουμε και λέμε Α) Δημιουργώ ένα φάκελο Β) Πατάω δεξί κουμπί ιδιότητες, επιλέγω την καρτέλα « προσαρμογή », και πάω εκεί που λέει « Αλλαγή εικονιδίου » ψάχνω και βρίσκω κάποια κενά, έχει δύο τρία που δεν υπάρχει εικονίδιο και επιλέγω ακριβώς αυτό το κενό, Εφαρμογή ο.κ. και βλέπουμε πώς ο φάκελος έμεινε μόνο με την ονομασία του … Γ) Πατάω δεξί πλήκτρο επιλέγω μετονομασία και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Alt πληκτρολογώ 255 και Enter, έτσι εξαφανίστηκε και το όνομα, τώρα μένει μόνο να μαντέψτε που είναι ο φάκελος σας.. Καλά είναι να βάζετε τον συγκεκριμένο φάκελο μέσα σε έναν άλλο μοναχό του ώστε να γνωρίζεται που περίπου είναι η θέση του… |
|
| ||||
| ||||
|
Χρήστο καλημέρα! Αν και ξεφεύγουμε από το Office, θα έλεγα ότι η μέθοδος που αναφέρεις, δεν εμποδίζει κάποιον να ταξινομήσει (τυχαία) τα αρχεία του φακέλου και να βρεί το "κενό" αρχείο σου πρώτο πρώτο στη λίστα. Εγώ προσωπικά σε περιβάλλον Win XP, θα δημιουργούσα ένα διαμέρισμα(Partition) στο σκληρό δίσκο όπου θα αποθήκευα τα ευαίσθητα αρχεία μου, θα το διέθετα για κοινή χρήση (δεξί κλικ στον τόμο > Κοινή χρήση και Ασφάλεια) και θα προσθαφαιρούσα δικαιώματα σε συγκεκριμένα άτομα της επιλογής μου. Κάτι παρόμοιο αναφέρεται εδώ: Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων της κοινής χρήσης Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ταξινόμηση - Αρχείου | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-09-15 08:40 |
| [ Ασφάλεια] Κλείδωμα ΒΔ | nvosnakis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-02-12 22:49 |
| Κλείδωμα | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 19 | 21-11-11 21:54 |
| ΚΛΕΙΔΩΜΑ | balex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 06-04-11 22:28 |
| [Γενικά] Κλείδωμα .... | crc | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-04-10 19:26 |
Η ώρα είναι 21:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο