| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τι βοήθειά σας στο εξής: έχω φτιάξει μία εφαρμογή Client - Server. Θα ήθελα να ρωτήσω άν υπάρχει κάποιος τρόπος που να κάνω το αρχείο του Client εκτελέσιμο, δηλ ένα είδος setup ετσι ώστε να μην μπορεί ο χρήστης να ανοίξει το αρχείο "Client.mdb" σε design. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαι στη διάθεσή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΥΓ. Καλό τριήμερο. |
|
| ||||
| ||||
|
Φιλε μου αρχειο exe για ACCESS δεν υπάρχει. Μπορεις ομως να μετατρεψεις την βαση σου σε εκτελεσιμη μορφη μετραπετοντας την σε αρχειο ACCDE. Σε ACCESS 2007 πας στο RIBBON εκει που λεει "Εργαλεία Βασης Δεδομένων" και κανεις κλικ στο Δημιουργια ACCDE. Ετσι δεν μπορει κανεις να δει τον κωδικα σου ουτε να μετατρεψει την βαση σου...
|
|
| ||||
| ||||
|
Γιάννη, καλησπέρα και καλωσόρισες στο φόρουμ! Με παρόμοιο τρόπο όπως αυτόν που περίγραψε ο Τόλης, μπορείς να δημιουργήσεις Αρχείο *.MDE όπου θα πρέπει:
Αν δυσκολευτείς κάπου, απλά γράψε στο φόρουμ. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 12-02-10 στις 15:23. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και απο εμένα.. AccessRuntime.exe 2007 αυτο εδω δεν θα βολευε τον φιλο μας..? Αφου έχει exe..? Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να μου δώσετε λύσεις στο ερώτημα που έθεσα. Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι η εφαρμογή έχει φτιαχτεί σε Access 2003. Οπότε οι λύσεις που θα μου προτείνετε θα πρέπει να έχει σχέση με την συγκεκριμένη έκδοση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή συνέχεια. |
|
| ||||
| ||||
|
Φιλε provjn ο Τασος εχει απαντησει πληρως στην ερωτηση σου. Δεν υπαρχει καποια αλλη λυση που εχει να κανει με ACCESS. Access Runtime θα χρειαστεις για να "τρεξεις" το αρχειο μονο εαν δεν εχεις την Access 2003. Διατιθετε δωρεαν απο την Microsoft: ACCESS RUNTIME 2007 http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en |
|
| ||||
| ||||
|
Φίλε Ιωάννη, αν δεν σε κάλυψε η πρόταση και η παραπομπή του Τάσου, ίσως τότε αυτό που ψάχνεις να είναι το Access 2003 Developer Extensions. Τα λέμε! Γιάννης
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ![]() ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 10:15 |
| [Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 12:51 |
| Αρχείο .accde | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-13 21:48 |
| [ Ερωτήματα ] Αναζήτηση σε αρχείο mdb | zaf_4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-09-13 12:24 |
Η ώρα είναι 22:38.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο