| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα και χρόνια πολλά Γιώργο – Νάσο συγνώμη μάλον δεν το έδωσα εγώ να καταλάβετε καλά, δικό μου λάθος το ζητούμενο είναι. Έχω ένα excel βιβλίο στο C:\FILOXENOYMENOI\ με όνομα List_Patient. Από το Record 1 (α/α Ασθενή:) της βάσης πατώντας Export to Excel θέλω να καταχωρούνται τα προαναφερόμενα στοιχεία στο βιβλίο List_Patient και στην πρώτη σειρά του Sheet1. Για το Record 2 (α/α Ασθενή:) της βάσης πατώντας Export to Excel θέλω να καταχωρούνται τα προαναφερόμενα στοιχεία στο Ίδιο βιβλίο List_Patient και στην δεύτερη σειρά του Sheet1. Γιώργο χίλια συγνώμη που δεν διάβασα το Post αλλά ήμουν υπηρεσία Τώρα βγήκα. Χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σας Φιλικά Ρούλα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Export/Import Modules,Userforms | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-03-14 23:39 |
| Export form results | spooky | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-05-10 18:13 |
| [ Εκθέσεις ] H εικόνα δεν βγαίνει όταν κάνουμε export σε word 2003 | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 17-03-10 22:10 |
Η ώρα είναι 09:26.

Θεματικός Τρόπος