| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλη την κοινότητα, είμαι αρχάριος στο επίπεδο της VBA και χρειάζομαι την βοήθεια σας, έχω μια ΒΔ (την επισυνάπτω) στην οποία υπάρχει ένας πίνακας και θέλω να δημιουργήσω κάποια ερωτήματα μέσω VBA (φόρμα). Διάβασα ότι μπορούμε να γράψουμε στην VBA την εντολή "DoCmd.RunSQL" αλλά δεν βγάζω άκρη Επισυνάπτω επίσης και ένα αρχείο txt με τα SQL των ερωτημάτων (τα ερωτήματα είναι πέντε "5"), μήπως βοηθήσει κάποιος. (δημιούργησα τα ερωτήματα και αντέγραψα τα SQL) Ευχαριστώ!!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία ερωτήματος | ΜΑΝΟ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 22-01-17 22:29 |
| Δημιουργία Folder μέσω Vba | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-03-16 12:04 |
| Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης μέσω VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-15 15:36 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-09-13 12:02 |
| Βοήθεια για δημιουργία ερωτήματος ή έκθεσης | nasos23 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-11 10:54 |
Η ώρα είναι 09:58.

Θεματικός Τρόπος