| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε να φτιάξω κάποια comboΒoxes (πως να τα συνδέσω). Θα ήθελα επιλέγοντας κάποια τιμή στο πρώτο comboBox, το δεύτερο να μου φέρνει τις τιμές που αντιστοιχούν στην πρώτη επιλογή και στο τρίτο τις τιμές που αντιστοιχούν στο δεύτερο. Προσπάθησα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει πως μπορώ να το κάνω. ΥΓ. Ανεβάζω δείγμα τις βάσης μου. Σας ευχαριστω
__________________ Φιλικά ![]() Χρήστος ___________________________ Αυτά που δεν ξέρεις φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη που καθένας μας θα ήταν υπερήφανος να έχει. Αν η γνώση δημιουργεί προβλήματα,η άγνοια σίγουρα δεν μπορεί να τα λύσει. |
| Ετικέτες |
| cascading combobox |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] ComboBox Πλήθος Εκτυπώσεων | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-11-14 22:13 |
| [VBA] ComboBox φίλτρο | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 17-02-14 21:22 |
| [VBA] Σύγκριση τιμών ComboBox από το ίδιο το ComboBox. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-13 12:49 |
| Φίλτρο με ComboBox | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-02-12 21:59 |
Η ώρα είναι 03:55.

Θεματικός Τρόπος