| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο οποίο ζητώ την βοήθεια των πιο έμπειρων μελών..! Σε μια φόρμα έχω προσθέσει ένα ActiveX - για Internet Explorer. Δηλαδή έχω προσθέσει την δυνατότητα μέσω της φόρμας να μπορώ να έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του Internet Explorer. Οι ερωτήσεις είναι δύο και παρακαλώ την βοήθεια και την κατανόηση σας: 1. Υπάρχει η δυνατότητα αντί του προκαθορισμένου Internet Explorer να μπορώ να ενσωματώσω ας πούμε Firefox ή Chrome? 2. Στην επισυναπτόμενη φώτο επισυνάπτω το πρόβλημα που έχω ανοίγωντας την φόρμα. ¨Οπως θα δειτε μου βγάζει ένα "Security Alert" και όσο και να προσπάθησα να ενσωματώσω το Certificate που μου ζητά να βάλω εντούτης το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει... Θα παρακαλούσα την βοήθεια σας διότι θα πρέπει να βρώ κάποια λύση στο πρόβλημα.. Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ασφάλεια] Update εφαρμογής ACCESS μέσω Internet | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-06-15 02:29 |
| Συμπλήρωση πεδίου στο Internet από πεδίο της Access | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-09-14 06:21 |
| MS Access & Internet | john-john | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-04-12 10:03 |
Η ώρα είναι 17:23.

Θεματικός Τρόπος