Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Πίνακες ] Ενημέρωση πίνακα από φόρμα

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 19-07-15, 17:56
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Ενημέρωση πίνακα από φόρμα

Καλησπέρα σε όλο το forum! Ναι, εγώ είμαι πάλι. Παιδιά λυπάμαι αν σας κουράζω, αλλά, καθότι διαθέτω μόνο βασικές γνώσεις Access, προσπαθώντας να τελειώσω μια ΒΔ που ξεκίνησα, είστε η μόνη μου ελπίδα.
Αφού λοιπόν έχω ετοιμάσει (με τη βοήθεια κάποιων από εδώ μέσα) τη ΒΔ, θέλω για το τελείωμα, αφού συμπληρωθεί και υπολογιστεί η φόρμα ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ να ενημερώνονται οι πίνακες ΜΙΣΘΟΙ και ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (που υποθέτω ότι σημαίνει πως αυτόματα θα ενημερώνεται και η φόρμα ΚΑΡΤΕΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ), ώστε να διατηρούνται οι εγγραφές ως ιστορικά στοιχεία.
Μόνος δεν το βλέπω να τα καταφέρνω, οπότε, αν δεν σας κούρασα, ελεήστε το φτωχό...
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ.zip (105,1 KB, 41 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. steliosgr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 23-03-14 10:07
Φόρμα, Έκθεση, Ενημέρωση πίνακα kellis Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 02-06-13 14:41
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα που δεν σχετίζεται με την φόρμα stelianta Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 20-02-12 11:51
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα marpapa Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 12-09-11 21:58
Ενημέρωση πίνακα απο μη συνδεδεμένη φόρμα Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 04-03-09 07:34

Η ώρα είναι 10:44.