| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Δόμνα Στη φόρμα ΕΞΟΔΟΣ σε προβολή σχεδίασης Δεξί κλικ στο πεδίο Προϊόν->Ιδιότητες->Προέλευση γραμμής SELECT [ΠΡΟΪΟΝ].[Αα], [ΠΡΟΪΟΝ].[Περιγραφή] FROM ΠΡΟΪΟΝ; κάνε αντικατάσταση σε SELECT [ΠΡΟΪΟΝ].[Αα],[ΠΡΟΪΟΝ].[Είδος] FROM ΠΡΟΪΟΝ; Καλή συνέχεια. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, όμως ουτε το είδος απο μόνο του ειναι αντιπροσωπευτικό, γιατι υπάρχουν πολλά μακαρόνια με ετικέτα 1,2,3 αντιστοιχα. πολλά ρυζια με ετικέτα 1,2,3 αντιστοιχα. Αυτο που αναλώθηκε ή έληξε και οποτέ θα πρέπει να παει στην έξοδο πρεπει να ειναι το συγκεκριμένο προϊόν. π.χ το μακαρόνια 7 (είδος) (ετικέτα) αντιστοιχα. |
|
| |||
| |||
|
ένα ακόμα βήμα
|
|
| |||
| |||
| Πραγματικά δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω! Όμως μάλλον κάπου κατι δεν σου εχω εξήγησει σωστά. Ή εγω δεν εχω καταλάβει σωστα κατι απο αυτα που μου εστειλες. Κάθε προϊόν είναι έτσι κι αλλιώς 1 τεμάχιο όπως και να έχει. Γι αυτό και παίρνει ετικέτα. 1 τεμάχιο το γιαούρτι με ετικέτα 5. 1 τεμάχιο το γιαούρτι με ετικέτα 4 κ.ο.κ για κάθε είδος προϊόντος. Αυτό είναι που με ζορίζει κιόλας. Το πως δηλαδή θα βγαίνει το άθροισμα των τεμαχίων για κάθε είδος ξεχωριστά και θα μειώνεται όταν κάτι καταναλώνεται ή λήγει. Το αν θα πρέπει το γιαούρτι με ετικέτα 5 να μεταφέρεται με κάποιον τρόπο στον πίνακα έξοδο από τον πίνακα προϊόντα όταν καταναλωθεί. και δεν ξέρω αν όλα αυτά που σου λέω τώρα έχουν λογική και γίνονται, απλά ετσι μου τα ζητησαν. Επίσης τα προϊόντα σε λήξη δεν θέλουν να τα περνάνε αυτοί στη βάση ξεχωριστά. Θέλουν απλά να τους ειδοποιεί όταν κάποιο λήγει για να το πετάνε για να μην ψάχνουν σε όλη την αποθήκη καθε τρεις και λιγο τα ληγμενα. Αυτό μπορεί να γίνει με κάποια μακροεντολή λογικά έτσι? Αν ελέγχω τη συνθήκη [Ημ. λήξης]<= Now() |
|
| |||
| |||
|
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να επισυνάψω και δεν μπόρεσα προσπαθώ ξανά.
|
|
| |||
| |||
| Ωραία σε ευχαριστώ! Το κατέβασα κανονικά και τις προηγούμενες φορές.
|
|
| |||
| |||
|
για δες το νέο βήμα
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |