| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.. Καταλαβαίνω τι λέτε παρ' όλα αυτά λόγω της απειρίας μου δεν μπορώ να κάνω λειτουργικό μια βάση δεδομένων όπως μου υπέδειξε ο κος Σπύρος...Ίσως γι αυτό που θέλω δεν έπρεπε να απευθυνθώ στην access και να κάνω ένα excel..Γιατί και ο κος Σπύρος μου είπε ότι να παίρνω την καρτέλα του κάθε πελάτη με ερώτημα και αυτό δεν είναι σωστό.. Όποτε έχω πελαγώσει!! Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ!! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αναζήτηση σε πίνακα και εμφάνιση σε φόρμα | leeperik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-16 11:45 |
| Δημιουργία περιοχών με «εμφάνιση» πίνακα. | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 05-09-15 18:57 |
| [ Φόρμες ] Εμφάνιση σε φόρμα εγγραφή από άλλο πίνακα. | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 12-12-13 07:05 |
| [Συναρτήσεις] Συνάρτηση υπολογισμού μερικού αθροίσματος | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-07-13 06:22 |
| [ Φόρμες ] Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!! | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-04-13 06:32 |
Η ώρα είναι 02:12.

Θεματικός Τρόπος