| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Καλημέρα Επειδή, δεν μπορώ να συνδυάσω, αιμοπετάλια & εργαζόμενους, αλλά και δεν μπορώ να γνωρίζω τι άλλα έχεις στην βάση (όπως Requery) και πως τα χρησιμοποιείς, ανέβασε ένα παράδειγμα να δούμε τι ακριβώς γίνεται. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Επισυνάπτω ένα αρχείο excel που το έχω κάνει εξαγωγή από την Access. Θα ήθελα εάν γνωρίζεται μέσα από την ΑCCESS(στον συγκεκριμένο πίνακα) να πάρω ένα νέο πίνακα και όπου έχω αα<>1 να συμπληρωθούν τα κενά πεδία: hmerominia parastatiko kodikos eponymo με ότι έχει παραπάνω. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο μετά από πολύ προσπάθεια και φυσικά κατόπιν της δικιά σου λύσης αλλά και γνώσης όλα καλά.
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους, ομολογώ ότι υιοθέτησα και εγώ την ιδέα του Στέλιου και μάλιστα η προσέγγιση του Σπύρου για μια φορά ακόμη ήταν πολύ καλή ,όμως σε εμάς έρχονται αιμοδοσίες που δόθηκαν Σάββατο ή Κυριακή ,και επειδή δεν είναι εργάσιμες θα ήθελα αν είναι εφικτό όταν η ημέρα στο πεδίο Ημερ είναι Σάββατο ή Κυριακή στο πεδίο DIKAIOYMENES: να προστεθεί ακόμη ένας υπολογισμός δηλαδή όπως : IIf([ERGAZETAI];IIf([ΕΙΔΟΣ]="ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ";"2 να υπολογίζει και : IIf([Σάββατο ή Κύριακή];IIf([ΕΙΔΟΣ]="ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ";"2 το ίδιο και για τα αιμοπετάλια, ευχαριστώ πολύ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill72 : 02-07-15 στις 14:03. |
|
|
|
Καλησπέρα Βασίλη, θα πρέπει να προσαρμόσεις τον τύπο κάπως έτσι: =Εάν([ERGAZETAI];εάν Or ( Weekday[Ημερ]=6;Weekday[Ημερ]=7 ); και βάλε μετά με τον ίδιο τρόπο όπως πιο πάνω τι θέλεις να αποδίδει ανά περίπτωση... Ελπίζω να είναι κατανοητό όπως το έγραψα... |
|
| |||
| |||
|
Σπύρο κατ’ αρχήν σ ’ευχαριστώ για την βοήθεια σου ,όμως οι λιγοστές γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να προσαρμόσω αυτά που μου υποδεικνύεις , θα βοηθούσε πάρα πολύ εάν στην βάση που έχεις ήδη ανεβάσει είχες την καλοσύνη να προσαρμόσεις τον τύπο.
|
|
|
|
Εντάξει Βασίλη Πες μου μόνο τι θα αποδίδει ο τύπος. Δηλαδή Χωρίς να είναι τσεκαρισμένο το «εργάζεται» τι αποδίδει κανονική μέρα τι αποδίδει αν Σ τι αποδίδει αν Κ Με τσεκαρισμένο το «εργάζεται» τι αποδίδει κανονική μέρα τι αποδίδει αν Σ τι αποδίδει αν Κ |
|
| |||
| |||
|
Χωρίς να είναι τσεκαρισμένο το «εργάζεται» ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ τι αποδίδει κανονική μέρα = 3 τι αποδίδει αν Σ = 2 τι αποδίδει αν Κ = 2 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Με τσεκαρισμένο το «εργάζεται» τι αποδίδει κανονική μέρα = 2 τι αποδίδει αν Σ Δεν χρειάζεται τσεκάρισμα δεν δουλεύουμε το Σ τι αποδίδει αν Κ Δεν χρειάζεται τσεκάρισμα δεν δουλεύουμε τη Κ Χωρίς να είναι τσεκαρισμένο το «εργάζεται» ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ τι αποδίδει κανονική μέρα =4 τι αποδίδει αν Σ = 3 τι αποδίδει αν Κ = 3 ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ Με τσεκαρισμένο το «εργάζεται» τι αποδίδει κανονική μέρα = 3 τι αποδίδει αν Σ Δεν χρειάζεται τσεκάρισμα δεν δουλεύουμε το Σ τι αποδίδει αν Κ Δεν χρειάζεται τσεκάρισμα δεν δουλεύουμε τη Κ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill72 : 02-07-15 στις 21:10. |
|
|
|
Ουπς ! Βασίλη, σε ξέχασα... Να τελειώσω κάτι που φτιάχνω και θα σου δώσω τον τύπο. |
|
|
|
Καλησπέρα Βασίλη, το παράδειγμα, είναι έτοιμο. Τσεκάρισε τι αποδίδει, μήπως ξέφυγε κάτι. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία ερωτήματος | ΜΑΝΟ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 22-01-17 22:29 |
| Αύξουσα αρίθμηση σε πεδίο ερωτήματος | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-09-15 10:11 |
| [ Ερωτήματα ] Λειτουργικότητα Ερωτήματος | dream-garden | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-10-11 11:27 |
| Υπολογιζόμενο πεδίο σε ερώτημα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-05-11 19:19 |
| Μεταφορά δεδομένων απο πεδίο σε πεδίο | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-01-09 19:03 |
Η ώρα είναι 21:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο