Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Έχω ανεβάσει 2 βάσης δεδομένων ως παράδειγμα πάνω σε αυτό που θέλω να φτιάξω και ίσως δεν μπορέσω να το εξηγήσω καλά. Η πρώτη βάση περιέχει 2 πίνακες "agores" kai "proionta" Η φόρμα λοιπόν έχει υποφόρμα και παίρνει από τον πινακα "agores" όλες τις αγορές που καταχωρούνται και δείχνει το αποτέλεσμα που θέλω στα πεδία ποσότητα και μέσος ορος τιμής αγοράς.Έως εδώ όλα ok. Στην δεύτερη βάση που έχω ανεβάσει ως παράδειγμα είναι το ίδιο αλλα υπάρχει κώδικας vba για να κάνω αυτό το αποτέλεσμα? Δηλαδή να έχω ποσότητα και μέσο ορο τιμής σε κάθε συγκεκριμένη εγγραφη? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί με αυτό το τρόπο πιστεύω πως καθαρίζω ποιο γρήγορα και δεν επιβαρύνω την κατάσταση στη βάση μου. θα ήθελα αν είναι το δυνατόν το παράδειγμα σε βάση.Ευχάριστο που με έχετε βοηθήσει στο παρελθόν και έχω μάθει πολλά εδώ μέσα στο forum. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Στη φόρμα, όπου ζητάς στατιστικές τιμές εμφανίζεται ΜΙΑ εγγραφή! Επομένως τι ζητάς; Στο παράδειγμα BASH1.mdb μια χαρά τα έχεις στρωμένα. Ο υπολογισμός του μ.ο.που γίνεται στην εν λόγω βάση, είναι ουσιαστικά vba! Με εκτίμηση / Νίκος Υστερολόγιο :Το μαύρο χρώμα στα πεδία "άνοιξέ το". Θα δείξει καλύτερα. |
| |||
| |||
![]()
A ωραία αν το έχω κάνει σωστά ok.Απλά ζήταγα άλλο τρόπο το με το ίδιο αποτέλεσμα σε ένα πεδίο. Η φορμα είναι παράδειγμα που ανέβασα.Τα χρώματα είναι διαφορετικά χρησιμοποιώ κάποιο καλύτερο συνδυασμό στη πραγματική βάση. Εφόσον λοιπόν είναι ok και είναι σωστό το προχωράω αυτό που θέλω να κάνω. Ευχάριστο και πάλι !!! ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Αντώνη δες τη συνημμένη ΒΔ |
| |||
| |||
![]()
Θα τρελαθώ τώρα!!! Αυτό έψαχνα και είναι το πιο σημαντικό για εμενα. ![]() ευχάριστο πολύ σε ότι έχεις βοηθήσει. Μακάρι και εγώ να μπορώ να κάνω κάτι για εσένα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 05-04-15 στις 08:40. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 12:39.