| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Χαιρετώ την παρέα, Για μια ακόμη φορά θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα ζήτημα που έχω "κολλήσει" Μπαίνω κατευθείαν στο ζητούμενο: Στην βάση την οποία επισυνάπτω υπάρχουν οι πίνακες tblCustomers και tblElements καθώς και οι αντίστοιχες φόρμες frmCustomers και frmElements. Το ζητούμενο είναι: Στο πίνακα tblElements υπάρχουν πραγματικά δεδομένα της συνιστόμενης πρόσληψης κάθε συστατικού ανάλογα με το φύλο και την ηλικία του πελάτη. Θέλω, να δημιουργηθεί ένα ερώτημα ή κώδικας έτσι ώστε εφόσον «τρέξει» να μπορεί να ψάχνει στον πίνακα tblElements σχετικά με την κατηγορία που εμπίπτει ο πελάτης. Παράδειγμα: O πελάτης Κώστας Ιωάννου εφόσον είναι α) Male και η ηλικία είναι 40 χρονών, τότε εφόσον «τρέξει» το ερώτημα ή έστω ο κώδικας να παρουσιάζονται τα δεδομένα που εμπίπτουν σε αυτό το range ηλικίας και φύλου στον πίνακα tblElements. Ουσιαστικά θα πρέπει να μου φιλτράρει την εγγραφή 8 (ID:8) Για τον δεύτερο πελάτη που είναι α)Female και έχει ηλικία 26, πρέπει να λαμβάνω αποτέλεσμα την εγραφή Εάν η ηλικία του πελάτη βρίσκεται μέσα στο range ηλικιών του πίνακα tblElements θα ήθελα να δημιουργηθεί ένα ερώτημα το οποίο ουσιαστικά να παρουσιάζει ακριβώς την εγγραφή ID:13 του πίνακα tblElements Σας ευχαριστώ εκ προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Δημιουργία ερωτήματος | ΜΑΝΟ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 22-01-17 22:29 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος μέσω VBA | noname | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 18-09-15 19:23 |
| Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης μέσω VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-15 15:36 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος από λίστα τιμών πεδίου πίνακα | αρψηιε76γρ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-12-14 16:38 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-09-13 12:02 |
Η ώρα είναι 07:24.

Θεματικός Τρόπος